Param Olsa Da Geri Alsam Dedikleriniz.

Jackson Fusion USA '91. 2008 yılında satmıştım, o vakitler Türkiye'de sadece 2 tane vardı bunlardan. Biri Eerie Dess Swirl desenli, Obican'daydı. Bu da (Bolted Steel) bendeydi. Kredi kartı borçları kahveden adam toplayıp üzerime yürüyünce ağlaya ağlaya satmak zorunda kalmıştım. Üzerinden o kadar yıl geçti, daha iyisi bi' kenara, dengini bile alamadım elime. 3 yıl boyunca takip ettim Turkrock alım-satım'da, kimden kime gitti, şu an nerde falan diye, eski sevgiliyi gizli gizli takip eder gibi. Birgün mutlaka geri alacağım diyordum, ama durumlar sadece daha da kötüye gitti, ben de izini kaybettim :)

92435 eklentisini görüntüle

Bir arkadasimda gormustum bu gitari seneler once, muhtemelen bu gitardi. Ozelden yazarim ;)
 
2007 de elektro gitara ilk başladığımda Gibson çakması bir gitar almıştım. İlk turkrock alışverişimdi. Yaş 18 di ozamanlar :) gitar ın adı Gession, les paul imzasının olduğu yerde Let's Play şeklinde imza atılmıştı :) birebir çakma idi, tonlarda güzeldi. Adana'dan sevgili @Cihanyum dan almıştım. O gitarı 1 sene sonra forumdan @umutyegul e sattım :+) o gitarı yeniden almak isterim aslında mezarı boylamadıysa..
:)

Dua saatime denk gelmiş sanırım. Gession'u tekrar envantere eklemek nasip oldu. Döndü dolaştı 10 yıl sonra beni buldu :). Şimdi bakımlarını yapma zamanı, 17 yaşımın cahiliyesi vardı üzerinde şimdi kullanmak nasip olacak. :)
 

Dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    173.1 KB · Gösterim: 221
Geri
Üst