Kullanıcı Adınız, Seçtiğiniz Resim Ve Kısa Hikayeleri

İlk kısım adımın lakaplaştırılıp kısaltılmış halinin İngilizce'ye uyarlaması. İkinci kısım hepinizin malumudur sanırım. Gavur forumlarında bile sırıtmıyor kullanıcı adı olarak :)

Avatar'da Spock kullanmayı severim. Leonard Nimoy'un da hayranıyım aslında. Kedileri de severim. Kedi seven Spock da tam bana uygundu :)
 
Son düzenleme:
Yıllar yıllar önce lise hatta orta okuldayken Counter Strike oynarken kullandığım Nick'im :)
Hala neden kullanıyorum bilmiyorum tıpkı hala neden ara sıra Counter Strike oynadığımı bilmediğim gibi :)
Foto ise tam hatırlamamakla birlikte 2006-2007 yıllarında üniversite bir arkadaşımın fotoğrafımı siyah beyaz hafif oynamayala bu hale getirmişti ve oradan kalma. İtiraf etmeliyim sanırım en karizma ve düzgün çıktığım fotoğrafım bu olsa gerek :)
 
Yalnız Counter-Strike sanırım bi hastalık. İş yerinden arkadaşlarımızla hala ara sıra oynarız. Öyle böyle değil ama gün ışıyana kadar oynarız.
 
2400'lük modemle bbs'lere irc'lere bağlanırken Diablo takma adını kullanmaya başlamıştım. O vakitler Lamborghini Diablo güzel sükse yapmıştı, kızıl saç-sakal'dan da bana yakıştıranlar olmuştu, yapıştı. Sonrasında Blizzard - Diablo oyunu çıkınca iyice yapıştı. Odtü'de mud adlı oyuna bulaştığımızda daha feci yapıştı. Sonrasında yakaladığım yerde kullanmaya başladım. Buraya üye olurken Diablo kullanıcı adı alınmış dedi, peki dedik türettik. Bu da Marvel'in kahramanlarından biri ama favorim değil, sadece türettim.

Profil fotoğrafı için:
ilk gördüğümde burnumdan föşkürmüştüm, benim için artık MC Hammer'dan daha öte oldu Halt, hemırzayt:)

latest



@levantin - peşinden yazmasam olmazdı:)
 
Önceden ozbeksel kullanıcı adımdı. Selçuk Özbek'ten türetmeydi. Avatar da değişiyordu arada bir.
devastator adını yanlışlıkla aldım. :) Meğer eski üye olduğum için değiştirebiliyormuşum. Yıllarca foruma uğramamıştım. Profilimi düzenlerken değişiverdi işte.
Üniversite yıllarında deli gibi Duke Nuk'em 3D oynardım. Orada favori silahım devastatordı. Avatar da Transformers karakterlerinden tank olan Decepticon'un resmidir.

(Edit) bu Transformer ne alaka demeyin. Onun da adı Devastator. (Bkz. 2007 tarihli Transformers filminde Bumble Bee tarafından öldürülen Decepticon)
Duke Nuk'em 3D ne oyundu be. Benim çok küçüklüğüme denk geliyor ancak deli gibi oynamıştım ben de.
insan+sanat+atom+anatomi+mistisizm kelimelerinin bileşimi insanatomystic

Açtığım ilk blog'umun adıydı. Sene sanırım 2004. Ondan sonra o zamanki sanal arkadaşların kullandığı nickim oldu. Kısaltarak atom, insan, mistik yatta insanatopislik diyenler bile oldu. :)

Fotoğraftaki de benim. :)
Hocam bu ne güzel bir nickmiş aslında ya. Anlayamıyorum normalde ağzım açık baktım okuyunca :D

Benim de nickim zaten ortada. Avatarım ise American Psycho filminden, başrolde oynayan Christian Bale'in kanasusamış bir pozunun siyahlı beyazlı hali. Bayılırım o filme herkese de tavsiye ederim.
 
Çok uzun yıllardır kullandığım nickim JRR Tolkien hayranlığımdan kaynaklı. Soyadım olan Karaoğlu'nun Sindarin Elfçesindeki karşılığı. Avatar'ım ise sahnede çekilen fotoğrafların arasından beğendiğim bir yansıma.
 
kullanıcı adımın gerçek adımla ilgisi yok. 8 sene önce falandı heralde daha msn kullanırken aklıma birden gelivermişti. orhan diye rockstar olur mu ya ne kadar komik haha hehe çıkışlı bir düşüncenin ürünü kullanıcı adım. kullanıcı fotoğrafım tamamen buraya özel. başka hiç bir sosyal mecrada kullanmıyorum bunu. bu foruma üye olurken netten arayıp bulmuştum. öyle görünüşü orjinalliği hoşuma gitmişti. amfi lambası (hayır lambalardan da hiç anlamam o da ayrı bir durum).

böyle.
 
Lisede bana balık derlerdi, ismim Özgür, ikisini birleştirip ozzfish nickini almıştım, avatarımdaki fotograf ise nokia 6600 ile cektigim bir sanat eserinden detay.
 
Kullanıcı adım, lisedeyken cebimdeki 3 kuruş parayı gitar tellerine ve stüdyolara verdiğim için kalan 3 - 4 lirayla sık sık yemek yada eve metroyla gitek arasında tercih yapmak zorunda kaldığım dönemlerde yaşadığım mağduriyeti dışa vurma ihtiyacımdan doğdu. Bu çok öğrencisel bir ikilem diyebilirsiniz, evet kabul ediyorum ama zaten mağduriyeti yaratan durum bu ikilemin sürekli tekrarlanması değil, benim gibi yemek yemeden duramayan bir adamın devamlı olarak yemeği tercih edip eve gitmek için 6 kilometre yol yürümesi :)
 
Geri
Üst