Ehx Metal Muff

Holy_Bastard demiş ki:
http://www.youtube.com/watch?v=hwAfaXiC85M

bu videoda da o kullanılmış... Ayrıca kayıtta kullanılan gitar ibanez'in s serisinden mi? Biri bana tam modelini söyleyebilir mi?

ibanez_s520.jpg


bu gitar ibanez s520 kore malı bir gitar. ;)
 
ya gitar çok iyi yani öyle gözüküyo.. kullanmadım hiç ama.. peki bu gitarın sıfır fiyatı nedir yaa blginiz var mı..? bi de benden önce metal muff alan olursa kullanır kullanmaz yorumu yazsın yaa :)
 
Big Muff

Evet o bassçı benim :) Big Muff'ımı aldım mutluyum :D. Üzerindeki tone ve sustain ayarlarıyla oynayıp bir çok farklı ton yakalıyorum.Odam küçük olduğu için fulleyince sesler duvarlara çarpıp üzerime geliyor ama neyse konserde görücez artık.Ben bir Anesthesia çalayım ;)
 
ya arkadaşlar mt-2 ile metal muff arasında kaldm genelde metal çalıyorm. birisi o kadar sert değil metal muff dio mt 2 ya yöneliyorm mt-2 sololarda iyi değil diyolar-ki grupta solo çalıyorm- çok kararsız kaldm oldukça sert tonlar da almak istiyorm :evil: tatlı sololarda :D aralarındaki farklar neler acaba bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorm
 
arkadasım ben sana sunu soyleye bılırım emın ol metal muf senın ıcın en ıyısı sololarda oldukca basarılı sert bı pedal ama mt2 kadar degıl ama fakat top boost acıldıgında kı bu pedalın en onemlı ozellıgı bu bence mukemmel sololar atabılırsın bence mt2 d7 ve benzerlerıne gore daha kalıtelı ve usa olmasıda saglam bı malzeme yapısı olması acısındanda tercıh edebılırsın paranın karsılıgını alırsın
 
Yaklaşık 4 sene önce sıfır almıştım heralde. Ve o dönemde fiyat performans olarak en iyi dist pedalıydı. Tabi benim için hala en iyilerden biridir, amfiden dist kullanmayanlar için çok güzel bir pedal.
 
merhabalar arkadaşlar bnede analog sisteme geçiş yapmak adına bugün bi metal pedallarına bir göz attım yaklaşık 6-7 tane pedal denedim boss mt-2 boss metalcore digitek in çeşitli pedalları vs vs ancak

metal muff cidden metalin her tarzına cok iyi cevap verebilen solo ve ritim tonları elde ediyor özellike boost özelligi cok yüksekbir gain elde etmeyi çalışıyor ekolizer ı da cok verimli schecter c1 fr ile denedim ve marshall amfi ile çaldım özellikle beim gibi processör kullanan fakat bu olaydan sıkılmış biri iseniz ve metal müzik size hitap edioyrsa metal muff kesinlikle yanınızda olması gereken bir pedal :) taib bu benim fikrim :)
 
bence distortion pedalı almak isteyen arkadaşlar bir de line6 uber metali denesin.. alın ya da almayın ama bir deneyin derim. hiçbirşey kaybetmez tam tersi çok şey kazanacağınızdan eminim..
 
Geri
Üst