Oriza (rock) - Ankara

Henüz geçtiğimiz ay kurulan Oriza grubu ilk kez 17 aralık pazar günü saat 22:00'da Melek Bar'da sahne aldı.Grup ankara üniversitesi öğrencilerinden daha önceden de birkaç grup ve konser tecrübesi olan elemanlardan krulmuş tecrübeli bir kadrodan oluşmaktadır.

Vokal: Zeynep

Davul: İlker

Lead Gitar: Caner

Ritm Gitar: Kaya

Bas Gitar: Emrah

Grup hızla repertuar genişletme çalışmalarına devam etmektedir ve bar konserlerine aralıksız devam edecektir.
 
Repertuar konusunda kısıtlandırma yapmıyoruz..Yani genel olarak hoşumuza giden,sevdiğimiz tüm parçları çalmaya gayret ediyoruz ama illa ki bi tarz sorarsanız alternative ağırlıklı diyebilirim.. :) Grubun yaş ortalaması 22'dir..Şuan aklıma gelenler bunlar..Yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar.. :)
 
Teşekkürler kardeşim Züleyhaaaa'ya da başarılar :)

Bu arada Şubat ayı içerisinde(tam tarihleri belli değil) İzmir,Eskişehir ve İstanbul'da konserlerimiz olacaktır..Aynı organizasyon dahilinde Ankarada da bir konserimiz olacak..Tam tarihler ve mekanlar belli olduğunda burdan tekrar bilgilendireceğim..

Teşekkürler...
 
arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz,elemanlar bu işte yeni olmasalar da malum yeni bi grup ben de size grubu tanıştırmak adına geçtiğimiz konserden birkaç resim koyayım dedim...

Sırasıyla; İlker, Caner, Emrah, Zeynep, Kaya

cimg0038tv0.jpg

cimg0043hg1.jpg

cimg0026gx6.jpg

untitled1ga7.jpg

cimg0071gx1.jpg
 
olm caner ii olmuş sayfa. arkadaşalr destekleriniz ve başarı dilekleriniz için cok teşekkür ederim hepinize. bi de kaya olm bu konserler nereden çıktı e.şehir izmir filan. turneye mi çıkıyoz:) hadi hayırlısı.:)
 
Geri
Üst