Altüst (Alternatif)-Muğla

ALTÜST 2006 yılının Kasım ayında Muğla'da kuruldu.

Vokal'de Emrah, Gitar'da ise Gökhan bulunuyor.

Grup sadece kendi bestelerini düzenlemek amacıyla kuruldu. Muğla gibi bir şehirde Kayıt veya çalışma stüdyosu olmadığı için bir süre ev kayıtları ile insanlara ulaşmayı amaç etti ancak daha sonra 4 şarkılık demosunu Ankara'da SırrMusic stüdyolarında hazırladı. Apar topar yapılan bu demo insanların ALTÜST hakkında fikir sahibi olabilmesini sağlayacaktır.

ALTÜST'ün Lüzumsuzsa Söndür adlı demosunda Küçük şarkı evreni ile müzik piyasasına giriş yapan Aydilge Işık adlı parçada vokal yaparak gruba destek oldu. Düş'müştüm, Kendimden vazgeçtim, Melekler ağlar mı ki adlı şarkıların aranjelerini de Burak Demir yaptı.

2007 yılının Nisan ayında grup 3 yeni demo hazırlayarak web sitesi www.altust.org a ekledi. Şu ana kadar yaptıkları tüm demoların kayıtları Ankara Sırr music stüdyolarında hazırladı. Kayıt yapılacağı günlerde Muğla'dan Ankara'ya gidilmesi ve aynı gün dönülmesi pskolojik ve bedensel olarak çok yorduğundan tüm bu demolar tüm olanaklar sağlandıktan sonra yeniden kaydedilecek.

Grup bir çok beste hazırladı, yeni besteler için çabalamaya devam ediyor.

Web: http://www.altust.org
Myspace: http://www.myspace.com/altust
Anatolianrock: http://altust.anatolianrock.com
Herkesdinlesin: http://www.herkesdinlesin.com/altust
Soundirect: http://www.soundirect.net/altust
Rockturk: http://altust.rockturk.com
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Teşekkürler saolasın.

Dem, Gizli Özne, Deprem, Detone, Sakin gibi gruplar album çıkardıktan sonra biz ancak düşünürüz :)
 
arkadaşlar gerçekten çalışmalarınızı taktir ediyorum özellikle gökhanın belirttiği şartlar altındaki çabasını, daha iyi yerlere geleceğinizden eminin dewam edin.
 
Biz öyle hayal ediyoruz, hem yakında inşallah muğlaya davet edicez sizi :) Olacak bir organizeyşın..

Saolasın gürültü güzel oldu ama kayıt berbat :)
 
Emrah neye imza atsa başarılı oluyor,en azından yağtığı iş için çok uğraşıyor emek harcıyor,başarılı olursunuz inşallah demiyorum olcaklarını biliyorum ;) Eskişehir'e bekleriz..
 
nuwanda demiş ki:
Biz öyle hayal ediyoruz, hem yakında inşallah muğlaya davet edicez sizi :) Olacak bir organizeyşın..

Saolasın gürültü güzel oldu ama kayıt berbat :)

en yakın zamanda inşallah... ben kendi adıma çok isterim memleketimde çalmak... grup arkadaşlarımında isteyeceğine eminim... ;)
kolaylıklar...başarılar...
 
Tüm şarkılarımız sitemizin İndir bölümünden silinmiştir. Şu ana kadar yaptığımız bir çok şarkıyı imkansızlıklardan dolayı sizlere ev ortamında yapılan kayıtlarla ulaştırmaya çalıştık. Bu işin samimiyetine, insanlar arasındaki bağları kuvvetlendirdiğine daha doğrusu bir duygu paylaşımı olduğuna inandık. İnsanlara bunu anlatmanın güçlüğü ve bu samimiyetin bazı çevrelerce "bilmemezlik, yetersizlik" olarak algılanması bizi bunu yapmaya zorladı. Bu asla "Daha uzağa işerim yarışı" değildir. En kısa zamanda yayınlanacak olan studyo kayıtlarımız ile yeni soundumuzla karşınızda olacağız.
 
slm melekler ağlarmıki şarkısını emreaydin.org dan dinlemiştim ve çok beendim ayrıca biçok arkadaşımada yolladım. bahsettiiniz şartlardan dolayı kaydın kötü olmasına rağmen süpper.. başarılar..
 
Geri
Üst