Gece

12 Aralık Salı gecesi, Gece grubu If rock barda sahne alacaktır. Bar programından çok, konser havasında geçecek gecede, grubun yeni bestelerini de dinleyebilirsiniz. herkesi bekliyoruz...
 
Ankara'da bir çok grup hakketmedikleri yerlerde ve sahnelerde müzik yapıyorlar GECE benim dinlediğim ve çok takdir ettiğim bir grup umarım saçmasapan grupların yerine bu iyi grubu güzel sahnelerde sürekli ankara seyircisi dinleyebilir sürekli performans göstermek grup içinde iyi olur gibi Klibi izledim gayet güzel olmuş ....Kişisel performanslar artıkça bence gelecek yıllarda türkiye genelinde isimleri sürekli hatırlanacak bir grup :)
 
basssun ve jokermg güzel yorumlarınız için teşekkürler.

pam haftaya da If'te çıkacağız gibi gözüküyor. ama şimdilik kesin değil sanırım, burdan duyururuz zaten.
 
Gece grubu iyi iş çıkartıyor. Sahnede izleme olanağım olmadıysa da, prova ve kayıtlarından gördüğüm kadarıyla piyasada tutanacağına inanıyorum. Besteler insanın kulağında hemen yer ediyor, ağzına sakız oluyor. :) Sound olarak da çok iyi oldu parçalar. Grubun gitaristi Erden çok yaratıcı bir müzisyen, partilerinin ve gitarının hastasıyım... :LOL: Başarılar diliyor ve ilerki işleri dört gözle bekliyorum.

Saygılar...
 
Geri
Üst