Merlyn(RocknRoll, Hard Rock, Classic Rock,Blues)-İstanbul

Ya aslında nacizane bide eleştirim olacak affınıza sığınarak..trt radyosundaki gibi şarkılardan önce 'şimdi de şundan bu parça ' şeklindeki sunumu hiç beğenmedim ya..bir akıcılık olmalıydı parçalar biliniyodu zaten bence gerek yoktu.

imza:bardaki kadın :roll:
 
Ankaradan çok fena bir grup gelip geçti.. Şimdiye kadar çok amatör grup izledim, ancak hiç bir grubu izlerken bukadar çok keyif aldığımı, bukadar çok eğlendiğimi hatırlamıyorum!
princess e katılıyorum, Ankara nelerden mahrummuş, haberimiz yokmuş..

Öncelikle Fenderdeki Armağan DERGİN (BAS);
Canım agam, bunca zaman renk renk, çeşit çeşit kişilerle çaldın, (Benle bile çaldın), ama hiç bir grup bukadar yakışmamıştı sana.. Kırmızı askılarınla, kocaman göbeğinle ve ellerinde gencecik ama bir okadar da özel olan bebeğinle ruhun tam olmuş! Birgün tekrar birlikte çalmak dileğiyle!

Öteki Fenderdeki Emre(Gitar);
80leri ruhuna bukadar yedirmiş, elindeki kendisiyle yaşıt gitarı bukadar ağlatan, duruşla, kıyafetiyle, şovuyla, dostluğuyla bu kadar içten olan birini daha bulmak zordur sanırsam... Eşsizsin.. (Ve evet, hala ısrarcıyım, gitarı bira bardağı, baget ile, ensende, sırtında çaldığın zaman seni izlemekten eğlenemiyorum..)

Burak insanı (Davul);
Ahanda bir eşsiz insan daha... Çalışına zaten öylecek sözüm yok, olamazda... Ama dostluğuna, gülüşüne, kısaca seni tanıdığıma çok memnun oldum! NBK Merlyn Kardeşliği ;)

Yalın (Vokal);
80 ler grubuna başka bir vokal düşünebilirmiydim? Muhtemelen hayır! Gırtlağıyla ve çok seksi(!) saçlarıyla yalın kişisi iyidir.. Çok iyidir.. En iyisidir!(Hayır; hasta olduğun belli olmuyordu, Burnunu çekmen dışında :p)

Ve HALKIN ROADIEsi Kerem;
Nasın bir insansın sen kardeş? Sahnede herşeye koşturan, penaysa pena, yüzükse yüzük, gazsa gaz veren, "ah keşke bizimde bööle rodimiz olsa" dedirten bir sahne arkası adamı! Hatta hızını alamayıp aştide teyzelerin amcaların bavullarını taşıyan, hırsız muamelesi görsede kalbi meleklerinkini gözyaşları içerisinde bırakacak kadar temiz, bambaşka, mükemmel bir adamsın!
(Sevdim seni kerata:))

Ve Son olarak MERLYN;
Ankaranın şimdiye kadar gördüğü en iyi 80 ler ev R&R grubu! Bizi sizsiz bırakmayın, gelin... Gelinde Ankara nasıl eğlenilir öğrensin!

Kalbim sizinle!

Yolunuz açık zaten, dileğe, duaya ihtiyacınız yok!

Seni seviyorum MERLYN!!!
 
Bizi çok mutlu ettiniz arkadaşlar... bizde sizlerle coştuk, sizlerle eğlendik... Özgürcüüm; senin yerin pek bi ayrı tabii valla çok güzel yazmışsın.. İçim bi garip oldu.. Herşey için çok sağol.. Sevgilerle Armağan.. :)
 
Özgür çok duygulandım walla yorumlar yazan parmakların dert görmesin seni tanımaktan bende çok memnun oldum arkadaşım :) gerçekten Ankara'da benim de ağzım kulaklarıma vardı mutluluktan yoğun ilgi güzeldi o an böyle bir grubun roadiesi olmaktan yine gurur duydum göğsüm kabardı yürü be Merlyn kim tutar! :D
 
özgürcüm öncelikle sana ne diyeceğimi bilemiyorum her şey için sağol...
ankara tayfasına ve nedjimaya çok teşekkür ederiz bizi en iyi şekilde misafir ettiniz...

yakın zamanda Ankara 'da tekrar görüşmek dileğiyle....
 
Merlyn bu hafta gitaristimiz Emre'nin kişisel nedenlerinden dolayı EkşiLimon'da sahne alamayacak.. Fakat, bir sonra ki salı herkesi bekliyoruz... Long Live Rock'n Roll... :)
 
Arkadaşlar.. Merlyn yeni 2 cover kaydını tamamladı... Şarkıları www.myspace.com/merlynrocks tan dnleyebilirsiniz..
merlyn0.jpg
 
Merlyn, 5 aydır her Salı devam eden Ekşi Limon programına
bir süre ara vermiştir...

- - - - -

Merlyn @ Shaft Jazz & Blues Club Kadıköy
Nisan 2007


- - - - -




- - - - -

Merlyn @ Robert College FAF
27 Mayıs 2007 Pazar
Saat : 17.00
- - - - -

Merlyn @ Galatasaray Üniversitesi
Mayıs 2007

- - - - -

Merlyn @ Galatasaray Lisesi
Haziran 2007
Giriş : ücretsiz

- - - - -

Merlyn @ Kadıköy Anadolu Lisesi KALFEST
Haziran 2007

ve cok yakında ANKARA' da ....


görüşmek üzere...
 
Ehh Berkaycım biz gelicez ama sen bizi izlemeye gelecen mi acaba? bu sefer gelmezsen darılırım vallahi.. :) Hatta NBK ile birlikte aynı sahnede hep beraber bir blues gösterisi sergilesek diyorum.. ne dersiniz hoş olmaz mı.. :LOL:
 
Arkadaşlar; MERLYN bugün ÇAÐLAYAN meydanındaydı... Hep beraber CUMHURİYETİMİZE sahip çıktık... ATA'mızın yolundan şaşmayacağımızı bir kere daha göstermiş olduk.. Duyarlılık gösteren herkese teşekkür ederiz...
 
Geri
Üst