Küçük Kıyamet

taylan biraderler yine harikulade bir film ortaya çıkarmışlar.insanın içini acıtan ve bizi bekleyen bir felaketi anlatan çok iyi bir film mutlaka izleyin arkadaşlar...
 
Bugün sinemada aldık doluğu ve Beynelmilel ile Küçük Kıyamet arasında kaldık. Beynelmilel'de yer kalmadığı için mecburi ama yine de istekli bir şekilde girdik filme. Fakat film yine de beklediğimin çok çok altındaydı. Hiçbir anlamı, amacı, konusu yoktu.

Keşke Beynelmilel'e gitseymişiz dedik cümleten. Ne kadar kötü olursa olsun Özgü Namal faktörü bile izlemeye ve beğenmeye yeter. :LOL:
 
Binnur Kaya oyunculuğunu çok beğendiğim bir sanatçı,onun oyunculuk yeteneğinden nasıl bu kadar yüzeysel faydalanırsınız dediğim bir film,çok silik kalmış filmde
 
ben de çok büyük bir beklentiyle gittim filme ama hayalkırıklığı yaşadım.başak köklükaya çok iyi bir oyuncu ama burda pek beğendiğimi söyleyemem.filmi izlerken gerek görüntüler,gerek diğer monotonluklar olsun içim daraldı salondan çıkmayı bile düşündüm...tabii etkileyici sahneler de vardı.
 
Evet, etkileyici sahneleri unutmamak gerekir. Göçük sahnesi gerçekten de tüyler ürperticiydi. İnsan filmi izlerken "Acaba böyle göcük altında kalsam ne yapardım" diye düşünmüyor değil.
 
vermek istediği mesaj bence güzeldi nerde olursan ol naparsan yap bir mucizeylede olsa yaşamayı başar istersen ama vaktin geldiyse yolun yok ruhunu teslim edeceksin
 
Son kısmı filmin gerçekten beni çok şaşırttı hiç böyle bir final aklımdan geçmiyordu! Taylan biraderlerin filmin bütçesinin büyük kısmını sona ayırdıkları gözden kaçmayacak bir unsurdu film bittiğinde..Umarım İstanbul'u gerçekten böyle bir akıbet beklemiyordur bu şiddette bir deprem olması durumunda diye söylemek istiyorum ayrıca...İşin açığı böyle güzel bir film yapılmasına rağmen hala deprem konusuyla ilgili hiçbir önlem alınmıyor olması insanın için burkuyor ve üzüyor :( :( !!!

Saygılar
 
Burdaki yorumların hepsini okudum ama herkesin filmi kötülemesini beğenmedim.

Doğu Yücel'i BluesJean'den beri takip ederim, ilk filmi Okul'da gayet iyi bir senarist ti ardından 2. filmi "Plajda Kız Tavlama Sanatı" adlı filmi beklenirken éküçük Kıyamet" geldi, sanırım Taylan Biraderler Doğu Yücel'den bir türlü vazgeçemiyor :) Senaristin 2. filmindede yönetmenlik koltuğuna oturdular.

Film gerek tusunami sahnesi olsun gerek deprem sahnesi olsun; ki o sahneye bayılmışımdır, deprem olayını harika yapmışlar orda, çok başarılı buldum çekimleri, çok güzel di.

Biraz "The Others" kokulu film bence konusu ile de gayet başarılı, bazen ürkütücü. Bütün ekibi tebrik ediyorum, ve sevgili Doğu Yücelden daha bir çok film bekliyorum.

Saygılar..
 
Geri
Üst