Lucky Strike (blues-rock) - ankara

gençler; yrn büyük bi ihtimalle gelmeyi umut ediorum! ayarlayabilirsem sizi bikez daha izlicem, güzel olcak ;) gelememe durumum olursa da başarılar hepinize öptüm ;)
 
Nicedir gelip görmek&dinlemek istiyordum,kısmet bugüneymiş...

Şimdi görüşlerimi yazayım,hep istemişimdir :) Baştan diyeyim vokalin ve gitaristin üzerinde daha çok durdum, zira diğerlerini bilmişlik taslamadan işi daha iyi bilenlere bırakıyorum :)

Sahnede gördüğüm grup daha çok yeni olmasına rağmen eğleniyor (dolayısıyla bizi de eğlendiriyor) ve hiçte yeni gibi durmuyordu! Bizi yemeyin :D
Eda'nın sahne duruşunu çok beğendiğimi söylemek istiyorum-bunu ona söyleyemedim-burdan duyar ama sanki bu işi uzun zamandan beri yapıyor gibiydi. Ayrıca sesi çok güzel,ben bu kadar olduğunu bilmiyordum :)
Gitaristiniz Levent ve basscınız (onun adını bilmiyorum) arka planı çok güzel dolduruyorlar. Sadece Levent'in amfisi sonradan biraz şişti gibi geldi bana,ses boğulup kısıldı. Amfi,kabaracak playlistle orantılı olarak artacak olan program saatini kaldıramayacak gibi görünüyor :) Blues tonlarından anlamadığım için yorum yapmam doğru olmaz ama bana güzel geldi.. Birazcık da sesi açarsa tadından yenmez :)
Hayati ise henüz yeni katıldığı grubuna çok alışmış,bu direk belli oluyor. Dave Grohl ruhlu bi adamın blues yapması ve bunu bence şu seviyede iyi de yapması takdir edilir..

Genel olarak grubu şu haliyle çok beğendiğimi söylemek istiyorum,illaki hatalar vardır,herkes de hatasını bilir. Ben oraya hata ayıklamak için gitmediğim için (yanlış anlaşılmasın hata olsa şaak diye bulurum demiyorum :D ) ve henüz 3 kere sahneye çıkmış olan bir grupta hata aranmayacağını bildiğim için (kimisi de gözüne gözüne vuruyor adamın,onlar zaten ayrı boyutta) birşey yazmıyorum.

Adam olacak çocuk bokundan belli olur deyip yazımı sonlandırıyorum :)
Luck Strike tam gaz devam ;)

NOT: Acil Playlist kabartıcı kullanın :D
 
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.. çağdaş senin de dediğin gibi amfi 5 şarkıdan sonra bildiğin şişti.. blues tonları olarak fena değil güzel clean tonları da var ama rock şarkılarında drive girince dayanamıyo amfi :) o problemi en yakın zamanda düzeltmeyi umuyorum..
playlist kabartıcı olayına gelince her hafta 2şer 3er şarkı eklemeye çalışıyoruz ama daha 1 aylık bi grupta daha öyle aman aman bi uyum olamadığı için tekleyebiliyoruz.. o da zamanla olucak ..
 
gerçekten yine çok keyifliydi...zaten sizlere de söyledim...kısa bir değerlendirme yapmak istiyorum(ne kadar haddime düşer ama):

eminim eda bir iki sahne sonrası tutulamayacak derece de olacak ;)
hayati ye de ne diyim len, herif aynı :p ama bekledigimden daha çabuk alıştı blues şarkılarına... helal diyorum o yüzden...
berk'in de genel anlamda iyiydi, gerçi durduğumuz yere sesi pek net gelmiyordu ama diger tarafta fazla oldugu için bir şey demek istemedim... onun dışında bir şey daha söylemek istiyorum ne kadar dikkate alır bilmiyorum ama, bass kadar keyifli bir alet çalıyor ve eminim o da içinden eğleniyordur, ancak ben sahnede biraz daha aktif olmasını isterim..
gerçi zamanla o da olacaktır, zaten 4 kişisiniz eminim oldukça iyi kullanacaksınız sahneyi...
ve levent, sana geleyim abi :) sana da söylemiştim yine söyliycem valla helal olsun tek bir pedalla bu kadar mı güzel iş yapılır... çaldığınız blues şarkılardaki tonlarını cidden çok sevdim, ve dedigin gibi rocklarda da muhtemelen sesin değişmesine sebep amfidir... ama eminim onu da halledeceksin...

hade sağlıcakla kalın... iyi çalışmalar...
başarılar...
 
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ben kendim iin ve grup açısından yorumlara dair bir kaç şey söylemek istiyorum...
1) Sahne performansımızın daha olmadığı veya oturmadığı doğru onun zamanla olucağını umut ediyoruz. Şu an tek uğraştığımız şey şarkı ekleyip genişleyebildiğimiz kadar genişlemek.
2) Son yolcu performansında kendim için bir kaç şey söylemek istiyorum. Tonumu hiç sevmemiştim yani ne biliyim olmadı yapamadım zaten bundan sonra kendi amfimle gelme taraftarıyım. Eğlenemediğim doğrudur özellikle son performans için çünkü ertesi gün sabahına bir finalim vardı kafam ordaydı çünkü geçme kalma gibi sorunlarım var. Ayrıca sahnede akorun da neden ve nasıl olduğunu anlayamadan kaçması moralimi de bozdu o bakımdan son performansımdan hem sizlere hemde grubuma karşı özür diliyorum

Ama şunu söylemeliyim grup kurulduğundan bu yana hiç bu kadar iyi bir yola girmedi. Güzel devam etcek ve yolumuzun baya bi uzun olduğunu görebiliyorum...
 
Ewt haklısın!sahne esnasında bu tarz şeyler olabilior!moral bozukluğu gibi hiç problem değil bence üstesinden gelebileceğin ve gelebilenecek şeyler...
yolunuzun uzun olmasını diliorum ... destekliorum... yolunuz açık olsun ozmn :)
 
Geri
Üst