tune o matic ile sabit kopru farkı ?

Ben de solagim. Ama guclu olan tarafim sag. Yaziyi solla yazarim gitar klavyesinde sol elimi kullanirim. Futbolu 2 ayak oynarim ama sag hep daha gucludur. Ben de asiri seri penalamada yoruluyorum. Onun saglaklik solaklik ile alakasi yok bence alismislikla ilgisi var. Direk bisepslerim geriliyor ayrica zamaninda asiri agirlik calismis olmamdan dolayi artik bileklerimde ilk zamanki esnekligim yok. Her turlu virtuoz calabilecek kapasitedeydim ama artik cok daha fazla calismam gerekiyor o kadar esnek ve seri gitar calabilmek icin. O da zor geliyor acikcasi.
 
Progressiva guzel aciklamis bence de hersey alismakla ve pratikle alakali.Yanliz gitarda hizli penalamada bicepsden ziyade kolun dirsek asagisi bolumu yorulur.2 senedir agirlik calistigim ve gitar calismaya etkisi konusunda ogrendigim birsey varsa eger gercekten bi nebze negatif etki yaratiyor.

Yorulmayi onlemek icinse bu elde sikmak icin olan mandal gibi aletler kas kondisyonu kazanmanizi saglar ve bence guzel bir alternatif cozumdur ciddi derecede muzdarip olan var ise.Agirlik calismak gibi bir etkisi de olmaz fayda saglar...
 
Geri
Üst