Tolga Güven - Enstrumantal rock - Eyes of the world

tolga arkadaşımızla dün bi alış verişimiz oldu.kendisi gerçekten çok iyi bir insan.padalı bana hiç bi şey sormadan nerdeyse 1 hafta ayırdı.ve bu gün kayıtlarını dinledim oldukça yetenekli ve güzel çalıyo.tebrik ederim kendini bu kadar geliştirebildiği için.
 
Kayıtlarınızın üçünü de dinledim şimdi.. Hepsini beğendim diyebilirim.. Diyebilirim çünkü flight o.b. gibi 140 metronom civarı şarkılar ancak tekniğinizi ve üzerindeki yorum gücünüzü gösteriyor.. Eyes of the world çok iyi.. Eleştiri derseniz ancak zorlasanız birşeyler çıkar, yoksa genel olarak oldukça başarılılar.

Ama neden devamı yok, en son galiba 2006 ya da 2007.. Varsa onları da dinlemek isterdim..

Hani iş güç tuzağına düşmüş birisi olarak yapamadığımı yapmışsınız.. Sizi dinlerken gerçekten "mutlu" oldum.. Beğenir misiniz bilmiyorum ama, sizi daha new age - prog arası ilerleyişte dinlemek te çok güzel olurdu.. Belki siz de biliyorsunuzdur, Kitaro'nun Agreement'ını dinlerseniz daha iyi ifade etmiş olurum.. Vokallidir bu şarkı, nedense sizi dinleyince aklıma geldi, böyle bi ambiyansta vokal yerine gitarla yırtarak ifade etmek... Bu şarkıdaki gitar sololar keşke daha uzun olsa demişimdir hep..

 
Son düzenleme:
Geri
Üst