Septum

Septum 2006 İstanbul'da Kenan-Pınar İşan çifti tarafından kuruldu.

Pınar İşan: 12.09.1985 tarihinde,istanbul üsküdar'da doğdu. Güçlü bir sesi olan Pınar aynı zamanda opera ilede ilgileniyor. Kendi sesi sopranodur. Pınar,daha önce bir grupla çalışmamış fakat koro çalışmalarında yer almıştır. Gruptaki vokaller ve geri vokaller ona ait. ayrıca parçaların sözleri ona ait.

Kenan İşan: 05.03.1988 tarihinde istanbul haseki'de doğdu.8 yaşında piyano eğitimi ile müzige dalış yapan kenan daha sonra gitara geçti ve bir çok hard rock grubu ile çalıştı. bir süre sonra kendi enstürmental parçalarıyla ilgilendi. şimdi ise eşi ile Septumu kurdu. Grupta tüm gitarlar ona ait.


Septum : Herkes kendi alanında uzman olmaya çalışır,olur da ne kadar grup elemanları birbirlerine bağlı gibi gözükselerde aslında onlarda grup içinde bireyselliği ile öne çıkmışlardır biz de düşündük ki ne kadar bir olsakta aslında tekiz; tekimizde birbirimiz için gerekliyiz o yüzden ''SeptuM'' adını seçtik birbirinden ayrı bir bütün;bütünün içinde bir olmak için..


Şuan albüm kayıtları için stüdyodayız ''dönüş yok'' parçamızın ilk halini sizinle paylaşmak istiyoruz umarım beğenirsiniz...


www.mehmetoglu.net/kenan/Septum__Donus_Yok.mp3
 
Şarkıyı dinledim. Hoş ama henüz ham hali anladığım kadarıyla.
Diğer enstrumanlarla düzenlenmiş şeklini dinlemek isterim.
Sizlere kolay gelsin.

Başarılar
MG
 
KAKAO2007b.jpg
 
Geri
Üst