Marshall BluesBreaker II hakkında

arkadaşlar bu pedalın tonlarını dinleyebileceğim bir site var mı link yollarsanız sevinirim.

aranızda kullanan var mı ? orta drive'lı parlak vintage tonları elde edilebilr mi..? 70s 80s cover'ları için uygun range aralığına sahip mi..?

teşekkür ederim.. ;)
 
pedal bende var bence tonları tam ismine yakışmış tam 60-70- li yıların tarzı drive olarak da çok güçlü bir pedal.boost seçeneğinin de olması çok kıyak olmuş..Davul alacağım için satıyorum 135 YTL adaptörüde dahil... 05443941361 [email protected] (msn)
 
Ben de kullandım bi ara, sonra analogla yollarımı masraflı oldugundan dolayı ayırdım setupı dağıtıyorum. Booster olarak kullanıyordum. Drive ı köklediğinizde gayet yırtıcı olabilir kendisi, ayrıca düşük drive ile çok yumuşak tatlı erich johnson tadında tonlar elde edilebiliyor.
 
Blues breaker kendi tarzı için tasarlanmış. Kullandım (Marshall JCM900 ve 1960 kabin ile). Tele ve stratolarla çok iyi sonuç. Ayrıca Jackson üst modellerle de başarılı. Blues ve soft rock için harika bir alet. Bence sorun yok.

Metallica çalmayın, anlamsız olur tabi.
 
Valla isminin tarzına uygun bir pedal.Ben çok beğeniyorum.Yüksek gainde yırtıcı tonlar düşük gainde ise ritim ağırlıklı tonlar alınıyor.Tiz ve blues sevrler için birebir derim.Stratla birlikte tadından yenmez...
 
Geri
Üst