Software hardwareyi geçti mi sizce?

Ne gibi? Software'e işgördürebilmen için yine bir Hardware'e ihtiyacın var. Hadi buyur, kim kimi geçti? :roll:

Sorularınızı daha açık sorun.

"Bir parça ipin uzunluğu ne kadardır?" gibi cevaplanamayan yarım sorular sormayın.
 
Sana bir cevap vereceğim, bütün bu yazdıklarının tek ve son cevabı olacak, ayrıca bu cevabı bu forumun belki elli ayrı yerinde verdik ama üşenmeyelim yine verelim, hazır mısın?

Tırrrrrrrrrrrrrr.....Tak!!!

Cevap: Müzik yapmak istiyorsan Creative ürünlerinden uzak dur, SoundBlaster, Audigy vs. hepsinden. Sebeplerini de açık seçik anlattık daha önce, şimdi tekrarlayamayacağım, bu forumu baştan sona oku, bulursun.

Bu forumun başka birçok köşesinde özellikle müzik yapım amaçlı olarak tasarlanmış yığınla başka ses kartı/arayüzünden bahsediliyor, onlara göz at. Ama SoundBlaster'lardan uzak dur.

Dolayısı ile el emeği göz nuru döküp bir saatte yazdığın o mesajının cevabı da verilmiş oluyor burada.

Ayrıca daha ileri devam etmeden önce forum kurallarını iyice okumayı da ihmâl etme. Hem sen ne biçim öğretmensin yahu? Yazılarında ne kelimeler arası boşluk var, ne noktadan sonra boşluk var, ne paragraflar arası boşluk var. Soru soruyorsun sonunda soru işareti yok, cümle yazıyorsun başında büyük harf yok. Sen bir de öğrencine yazı yazdıracaksın, o bir anlam ifade edecek, onu okuyacaksın da düzelteceksin de not vereceksin.

Kendisi himmete muhtaç bir dede, nerede kaldı gayrıya himmet ede.


İyi geceler.
 
Ah ah yaramı deştin mahcem hoca ben gariban Hala sblive kullanıyorum... bırak audigy yi kötü oldum şimdi gaza geldim mic preampları yapıp satacagım para bulup kendime ssl konsol alacagım .....
 
CrazyLead, takma kafanı, buluruz sana bir çözüm yakında, buralarda çok güzel fırsatlar doğuyor bazan, ben ikinci el pazarından neler kapattım ne inanılmaz fiyatlara, merak etme sen, aklımda olsun bakar bulurum uygun birşey alır koyarım kenara, bir ara gönderirim sana ;)

SSL konsol olayına hiç girmeyelim, geçenlerde ilan vardı, adam "kelepir" diyor, "bu fiyata bulamazsın, alanda kalır, ihtiyaçtan satılık" diye, Neve konsol, fiyatı 250 bin dolar. Kıçım tavana vurdu burada, o nasıl kelepir oluyorsa :LOL:
 
Geri
Üst