Hurdalık

Hiç doğru yer mi bilmiyorum ama yeni konu açmak istemedim.
Şu stickerlerden arıyorum çinden maalesef bekleyecek zamanım yok. Oyulup sonra yapıştırılan sedef türünden bahsetmiyorum aradığım normal yapışkanlı sticker kitap etiketi gibi.

Elinde olan veya nereden alabileceğimi bilen var mı ?
(Bu olmasına gerek yok aradığım şeyin tam olarak ne oldugunu anlatmak için örnek olarak koydum)

fretboard-markers-inlay-sticker-decals-for-guitar-tree-of-life-a-mixed__61sB4ZL2kfL.jpg
 
Merhaba, idare etmeye çalıştığım jak kablosu bugün yine koptu. Çoğunuz uzun yıllardır müzisyensiniz, eminim kullanmadığınız çalışan kablonuz vardır. 20 30 tl arası bütçem var malum öğrenciyim. Çalışan hurda jak kablolarınıza talibim 😁
Not: İstanbul içinden alabilirim. Hiç kargoyu beklemek istemiyorum. İstanbul'daki arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
 
Arkadaşlar arızalı, hurda/parça niyetine, ikinci el, açılmayan, sorunlu, orjinal Apple/İphone arıyorum yedek parça olarak kullanıcam,elinde olupta satmak isteyen arkadaşlar varsa makul bir ücret karşılığında alabilirim.
 
Sanırım burgu seti alman gerekecek. Sen de olmazsa solomüzik ve gitarparça.com'a bak yine de. Bilmem aşinalığın var mı solomüzik Ankara'da, gitarparça da Tünel'de bir müzik aleti mağazasına ait. Gitarparça'da Ibanez'e has parça da bulabilirsiniz. (Ibanez'i olanlar). Ben edge tipi köprülerin siyah top kafalı saddle sabitleme vidalarından (3×10mm) sipariş etmiştim.
 
Son düzenleme:
Aynı dertten muzdarip olarak 1 Hafta önce ben de mesaj atmıştım siteye. Bas gitar için arıyordum bu parçadan. Maalesef tekli olarak satılmıyor ancak ben solomusic ankaradan 1 Burgu alarak işimi halledebildim. Solomusic ankara sitesine de bakabilirsiniz. Ankarada Sakarya Caddesi Kızılay civarlarında bir iş hanının 1. katında..
 
Jameson telecaster'dan çıkma sap. Satın almıştım fakat kimden hatırlamıyorum. Bir ara takasla forumdan bir arkadaşa vermiştim. Sonra satışa çıkınca tekrar aldım, iyi ki geri almışım, tam kullanmayı düşünüp elime alınca defo farkettim. 15. perdenin yeri 1 mm kadar köprüye doğru şaşık. İhtiyacı olan kullanırım diyen varsa verebilirim.
Hala duruyorsa talibim
 
Geri
Üst