Prosesör Sorunu

Merhaba öncelikle foruma yeni katılmış bulunmaktayım forumu kuran ekibe saygım sonsuz gerçekten çok harika kafamdaki soru işaretlerinin çoğunu giderdim.

Elimde Zoom G1XON ve Blackstar Id Core 10w bulunmakta prosesörü yeni aldım Do-Re Müzikten amfiye bağladığımda amfinin farklı kanallarında farklı soundlar alıyorum aynı patch olmasına rağmen acaba bi amfinin modelleyici olmasından mı kaynaklıdır yoksa prosesörde bir sorun mu var ? Youtube'deki videolara göz attım soundlarımız çok çok farklı aynı prosesörde modelleyicisiz bir amfi yada ses kartı almak bu sorunu giderir mi ?
 
hocam bu bir sorundan ziyade normal bir durumdur. amfinin clean kanalında çalarsanız prosesörden daha fazla verim alırsınız. yani prosesörde zaten distortion varken siz amfiyi de distortion kanalına alırsanız bozulma olması gayet normal benim tavsiyem cleande çalmanızdır
 
Amfideki tüm ayarlardan aynı ses mi almak istiyorsun?
Efekti processorden almak istiyorsan amfini clean(bright)a alman lazım. Kişisel tavsiyem gaini de azaltman çünkü id core lar clean kanalını aynı yerden değiştiriyor, ya da sana hoş gelen şekliyle ayarlamalısın.
Processorden aldığın overdrivelı sinyali tekrar bozmak ne kadar doğru bilemem.
 
Clean kanalda bile olsa sorun çıkabilir. Modelleyici amfiler zaten bir nevi prosesör aslında. Bu yüzden geneli prosesörlerle geçinemezler. ID Core'dan memnun değilsen amfiyi değiştirmeni tavsiye ederim.
 
Geri
Üst