Gitarda Mı Sorun Yoksa Bende Mi :)

  • Konuyu açan sarmaskband
  • Başlangıç tarihi
Max 2 haftada bir degisiyorum. Uzun zamadir da tel koparmadim. Oncesinde cok fazla re teli koparip 3 gunde degistigim zamanlar da oldu. Dogru entonasyon ve salinimla calmak icin elektro gitarlar her konser, bas gitarlar 3 konserde bir telleri degisir. Her gun caliniyorsa, elektro telleri her gun, bas gitar telleri 3 gunde 1 demek. Hatta gavurlar her konser davul derilerini degisiyor. Saygi duyuyorum.
 
Öncelikle iyi yermişsiniz yokluğumda bu nasıl bir ego anlamıyorum.Bazı arkadaşlar şaka falan yapmış hoş,güzel güldüm okurken.Şimdi ben konuyu özet geçeyim;

Bu gitar depoda tavana astığım bir gitardı,çok kullanmadım öyle genelde elektro gitar çalıyordum (tellerini rutin olarak ayda bir değiştirmesemde max 3-4 ayda değiştiriyorum.Öğrenciyiz sonuçta :p ) bu gitarı elime bi almak istedim.İlk başta o kadar kötü gelmedi sonra dediğim gibi sesi biraz boğuk,tınısı hoş değildi.O yüzden sordum acaba gitarın akustiği mi bozuldu çünkü gitarda ufak bir hasar var (bu hasarı merak eden arkadaş vardı.Öyle delik filan değil yahu kalem ucundan biraz büyük bir iz var biraz içe doğru ama delik değil.Fotoğraf çekmeye üşeniyorum şuan) yani sonuç olarak tabii ki değiştireceğim öyle çalacak halim yok fakat gitarla alakalı durumsa tele boşu boşuna para vermeyeyim diye açtım bu başlığı.

Yani kısaca bi başlık açtık saçma sapan yorumlar yapanda olmuş,espri yapanda olmuş,ciddi fikrini söyleyende olmuş.Ne diyeyim cevabını verene teşekkür ederim.
 
Gitarın sap ayarını bi kontrol et benim yaklaşık 10 yıllık bi klasik gitarım var ve bi kaç teli hariç gitarı aldığım gün ki teller duruyor ve gayet güzel bi sesi var ama bana kalırsa tellerden değildir eğer temiz kullandıysan ve memnun değilsende tamir ettirmek yerine yeni bi klasik gitar al derim (y)(y)
 
Geri
Üst