GameShow

Darius_Miles demiş ki:
valla eğer imkanım ve şansım olursa ben de katılabilirim :D
Bu imkanım var, tanıdıklarım var vs.. mi demek :) Yoksa "bende yazmak isterim" gibi hepimizin içinden geçirdiği bir istek mi? Eğer ilk seçenekse bizleri de bir görür müsün diye sormadan edemeyeceğim :)
 
tanıdıklarım yok maalesef. böyle bir ekip altında çalışmayı gerçekten istiyorum ve bunun peşinden koşmaya devam edeceğim , çünkü part-time olarak cennet gibi bir şey bir öğrenci olarak. arkadaşlarım level'da yazar , berkant vs. , ama level kopacağı için pek bi önemi kalmıyor. ama böyle bir şansımız olursa sana da haber veririm , tek level için geçerli değil bu tabiki.
 
En son msg atilali baya bi olmus uzun zamandir bakma imkanim olmamisdi foruma. Roth azad in yazdiklarina kelimesi kelimesine katiliyorum cok güzel cikarmis eksilerini artilarini. Simdi yeni oyungezer dergisi gorucez bakalim umarim eski gameshow kadrosundan insanlar alirlar. Bir de eskiden oyuncular , okuyucular ve editorler arasinda bir iletisim vardi. Eski gameshow kadrosu olsun level kadrosu olsun coguyla counter oynamisligim vardir. Tabi bunda eski ags server admini olmaminda payı olaiblir. Simdi sadece eskileri yad etmekle kaliyoruz işte. Ve yeni nesil bizim gibi de değil. Zamaninda cok fazla oyun cikmazdi bi guzel oyun cikdimi hemen altini ustune getirirdik oyunun. Tabi o zmnlar universite biticek yok sinav zamani yok final donemi gibi zorunluluklarimiz yokdu hersey daha bi zevkliydi. 96 mi 97 yili mi tam hatirlamiyorum ama gameshowun bir sayisinda online oyun bolumu olmusdu (online oyun dedigim tavla , satranc ve age of 1 le outwars) okudukdan hemen sonra 10 saat acaba bi yazara denk gelirmiyim diye sitede dolanip durmusdum :) ki daha akimiza gelmeyen neler var Zamaninda yapilan sanitarium muhabbetleri olsun fallout 1 muhabbetleri olsun hayatimda unutulmaz anlar. Fallout daha ortaokul yillarimda sabahlamaya alistirmisdi beni :) o oyun yuzunden kac senedir uyku duzenim bozuk :D Aslinda yazicak cok sey var.. Eger eskilerden eski oyunlardan konusmak isteyen olursa o.m atsin eskileri yad ederiz cok guzel olur. Hala baldurs gate fallout arada bir de phantasmogoria ile sanatarium oynayan varsa msn [email protected]
 
Darius_Miles demiş ki:
gameshow'u ben de alıyordum , o zamanlarda piyasadaki tek iyi dergi diyebilirim , ondan sonra level çıktı , 2007 yılına kadar çok iyi bir şekilde devam etti , müthiş bir hayran kitlesi var level'ın , siz o kadar kötülüyorsunuz fakat , level dediğiniz dergi her türlü yurt dışı oyun turnuvalarına gidip her şeyi ayağınıza getiriyor. sinan akkol , tuğbek gibi isimler varken level okunmama gibi bir şey olmaz. sinan akkol'u da çoğu pro gamer tanır , etiktir level , hiç bir şeyden ödün vermez , işin içinde olmadığınız için bu şekilde yorum yapıyorsunuz. ha level dağılacak ekim'de o ayrı bir konu.

abi ne biliyim ya. Level'e bir türlü sevemedim. cd oyun'un koparan yazarı göktuğ vardı(duydumki level'e geçmiş), 2 senedir e3 görüntülerinden oluşan cd veriyorlardı...
 
bu ay Level dergisi, Painkiller oyununu veriyor (sırf oyun için aldım, yoksa almazdım :mrgreen: ). tam sürüm ve orjinal. bu arada ben dergi de Göktuğ Yüksel'in yazısını göremedim :( ayrıldımı dergiden? şimdi başka dergi de demeyin, çüşş derim :LOL: başka dergiye geçtiyse adını bilen varmı? söyleyin hemen o dergiyi alıyım. :mrgreen:

ben cd oyunu özledim arkadaş! geri dönse çok iyi olur valla. :cry:
 
Geri
Üst