Kulp (Alternatif / Hard-Rock) - İstanbul

Kulp Kasım 2006'da Egemen (davul) ve Berk(vokal) tarafından kuruldu. Gruba sonrdan Hüseyin(bas gitar) ve Volkan (solo gitar) olarak katıldı. Berk daha sonra grupla ilgili sorunlar yasadığı için gruptan cıkarıldı. Berk'in yerini daha sonradan İrem ve Sezer aldı ama grupla girdikleri ilk provada uyum sorunu yasadıklari için grupla sadece bir tek provaya yaptılar daha sonra grup yeni vokal olarak Onur'u buldu. Onur hem gruba hemde sarkılara kısa sürede alıstı ve grubun vokali haline geldi..

KULP grubunun şu anki üyeleri....

Onur - Vokal
Volkan - Solo Gitar
Birol - Ritm Gitar
Hüseyin - Bas Gitar
Egemen - Davul

Repertuarımızdaki gruplardan bazıları;Pink Floyd, Radiohead, Queen, Muse, Audioslave, White Stripes, Ozzy Osbourne, Placebo, Coldplay, Hoobastank, Guns 'n Roses,Red Hot Chilli Peppers, Arctic Monkeys, Rolling Stones, The Cure, Ac/Dc, Aerosmith

Grubumuz ilk konserini bugün Hece Bar da bir organizasyonda verdi.Gerçekten çok güzel bir gündü.

Grubumuz bir Beste/Cover grubudur,amacımız bestelerdir bu konserden sonra bestelere iyice yoğunlaşacağız.Ocak sonu ve Şubat'ta yeniden konserlerimiz olacaktır.Onları da buradan sizlere bildireceğiz.

Saygılar...
 
evet arkadaş güzel bir performans sergilediniz vokal biraz mikrofona fazla yaklaştı ilkerlerde like a stone pek iyi değildi ama diğer şarkılar çok güzeldi tebrik ederim..
 
arkadaşlar grubumuza yeni bir eleman daha ekledik,bestelerde 2. gitara ihtiyacımız ve Volkan ın üzerindeki yükü hafifletmek nedeniyle Birol'u grubumuza kattık.Kendisine buradan tekrardan hoşgeldin diyorum.
 
Geri
Üst