DEP_REM demiş ki:
Studio Maestro’da 1 tam günlük profesyonel Stüdyo Kaydı
o niy la ahahahahhaha
😆 😆 1 günde ne kaydı bu ahahaha
Naapacaklardı? albmünü mü kaydedeceklerdi komple? 6 ay kayıt mı vereceklerdi?
🙂 Sen altyapını hazırlarsan ufak tefek eklemelerle gayet te güzel yaparsın 1 günde. Biz stüdyo kiralayıp 1 günde 4 şarkımızı kaydetmiştik. Davul, gitar ve vokal kayıtları dahil. 1 günde 1 şarkıyı rahat rahat kaydedersin.
freefreshfish demiş ki:
arkadaşlar hakan altun'un rock kategorisinde jurilik yapacağını sanmıyorum. galiba türk müziği (tsm) denen kategorinin jurisinde kendisi. telaşlanacak bişi yok sakin olun yani 🙂
Herkes Hakan Altun demiş başka bişi dememiş.
🙂 Neyse ki durumu anlayabilen bir tek ben diilmişim
🙂 freshfish de anlamış demek. Adam rock kateforisini değerlendirmez heralde. Yarışmada fantezi , türk sanat müziği vs kategorilerinde olduğunu unutuyor arkadaşlar. Hakan altun türk müziği konservatuarından mezun diil mi? Tek kusur Hakan Altunun jüride olmasımı?
😆
Paraya ve ödüllerin ne kadar kötü olduğunu söyleyenlerden kimse Amerika'da 3 ay geçirme ödülünden bahsetmemiş. Sadece yarışmaya kulp bulmaya çalışmışlar. Klasik asi rock felsefesi
🙂 Ama mantıktanda uzaklaşmamak lazım. İster dil okuluna git ister gitme, gir denizine bak keyfine. Zorla dersemi sokacaklar seni.
😆 Hele bi kazanda di mi ama.
🙂 3 ay amerikaaa.. aah ah..
Bu yarışmanın kötü taraflarının yanında iyi taraflarını da söylemek lazım. İlkini ben söyliyim: şarkılarımı prodüktörlere dinletme imkanı bulacağım. Farkedilme şansı bulacağım. (ödülleri söylemiyorum bile)
😉