Webeste Yarışması

Birinci :
LAPTOP - Bilgisayar
Fernandes Elektro Gitar
Snarling Dogs BB Wah Pedal
Uniwell 15Watt gitar amplifikatör
Kablolu Mikrofon
Cherub WMT 555 Digital Tuner+Metronome

İkinci :
Pedro Perianez Elektrik Akustik Gitar
Snarling Dogs BB Wah Pedal
Kablolu Mikrofon
Cherub WMT 555 Digital Tuner+Metronome

Üçüncü :
Pedro Perianez Elektrik Klasik Gitar
Snarling Dogs BB Wah Pedal
Kablolu Mikrofon
Cherub WMT 555 Digital Tuner+Metronome
bu kısma yarıldım hahahahahahah nedir ya bu fernandes elektro gitar hahahahahahahahahah
 
Fernandes ( www.fernandesguitars.com ) bilinen bir markadır da "Pedro Perianez" pek bir fason geliyor kulağa. Web sitesi bile yok adamların (Google'da çıkmadı en azından)
Hem, klasik ve akustiğin yanında Wah pedalı vermeleri ayrı bir incelik :)
Kablolu mikrofon acaba şu karaoke mikrofonlarından mı?
Ayrıca birinci olan arkadaş 15Watt amfiyle nice konserler verir artık :)
Bu üç ödül arasından en ele gelir şey Dizüstü bilgisayar yani diyeceğim. Gerisi palavra.

Parayla katılım olması da ayrı bir saçmalık. Tamam kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ama Kral Tv yine olayı ticarete dökmüş anlaşılan.

Saygılar
MG
 
eser başı para vereceksin.sonra katılım şartı eserin tüm haklarıda bilmem ne prodüktörüne gidecek.elini verecen kolunda beraber gidecek.ayrıca pop dalında katılanlar şanslı olabilir gibime geliyor bu yarışmada.
 
kallipardi demiş ki:
eser başı para vereceksin.sonra katılım şartı eserin tüm haklarıda bilmem ne prodüktörüne gidecek.elini verecen kolunda beraber gidecek.ayrıca pop dalında katılanlar şanslı olabilir gibime geliyor bu yarışmada.

Eserin hakları prodüktöre falan gitmiyo. Ben de okudum, yok öyle bişi. Belki ödül kazananların bazı hakları gidiyo olabilir ama o da aslında giden bi hak diiy bence. Telif diil, yayınlama haklarıdır senden istenen. Sen o kadar ödülü alıp adamlar şarkını yayınlamak istediğinde verin 10.000 dolar o zaman demeyesin diye yazmışlardır onu. Yoksa siteye bakarsan teliflerin ve şarkıların satılırsa olan paraların hep besteciden yana kar sağladığını görebilirsin. Adamlar MSG üyesi bile yapıyolar daa ne yapsınlar. ŞArkını araklayacak olsalar MSG gibi ciddi bir kurumu devreye sokmazlardı. Haklarını MSG koruyamazsa kimsede koruyamaz. :)
 
DEP_REM demiş ki:
Studio Maestro’da 1 tam günlük profesyonel Stüdyo Kaydı

o niy la ahahahahhaha :LOL: :LOL: 1 günde ne kaydı bu ahahaha

Naapacaklardı? albmünü mü kaydedeceklerdi komple? 6 ay kayıt mı vereceklerdi? :) Sen altyapını hazırlarsan ufak tefek eklemelerle gayet te güzel yaparsın 1 günde. Biz stüdyo kiralayıp 1 günde 4 şarkımızı kaydetmiştik. Davul, gitar ve vokal kayıtları dahil. 1 günde 1 şarkıyı rahat rahat kaydedersin.


freefreshfish demiş ki:
arkadaşlar hakan altun'un rock kategorisinde jurilik yapacağını sanmıyorum. galiba türk müziği (tsm) denen kategorinin jurisinde kendisi. telaşlanacak bişi yok sakin olun yani :)

Herkes Hakan Altun demiş başka bişi dememiş. :) Neyse ki durumu anlayabilen bir tek ben diilmişim :) freshfish de anlamış demek. Adam rock kateforisini değerlendirmez heralde. Yarışmada fantezi , türk sanat müziği vs kategorilerinde olduğunu unutuyor arkadaşlar. Hakan altun türk müziği konservatuarından mezun diil mi? Tek kusur Hakan Altunun jüride olmasımı? :LOL:

Paraya ve ödüllerin ne kadar kötü olduğunu söyleyenlerden kimse Amerika'da 3 ay geçirme ödülünden bahsetmemiş. Sadece yarışmaya kulp bulmaya çalışmışlar. Klasik asi rock felsefesi :) Ama mantıktanda uzaklaşmamak lazım. İster dil okuluna git ister gitme, gir denizine bak keyfine. Zorla dersemi sokacaklar seni. :LOL: Hele bi kazanda di mi ama. :) 3 ay amerikaaa.. aah ah..

Bu yarışmanın kötü taraflarının yanında iyi taraflarını da söylemek lazım. İlkini ben söyliyim: şarkılarımı prodüktörlere dinletme imkanı bulacağım. Farkedilme şansı bulacağım. (ödülleri söylemiyorum bile) ;)
 
jokermg demiş ki:
Bu üç ödül arasından en ele gelir şey Dizüstü bilgisayar yani diyeceğim. Gerisi palavra.

Parayla katılım olması da ayrı bir saçmalık. Tamam kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ama Kral Tv yine olayı ticarete dökmüş anlaşılan.

Saygılar
MG

İlk başta bende senin gibi düşünüyordum. Bu nedenlede yarışmaya mail attım, verdim veriştirdim mailde. Kral'a falan dedim yazıklar olsun size. Sonra bana gelen mailde bu yarışmanın Kral TV'nin düzenlediği bir yarışma olmadığı cevabı geldi! Bu yarışma Kral'ın yarışması diilmiş arkadaşlar. Kral sadece sponsormuş. Reklamlarını falan dönüyormuş heralde. Para desteği falan yokmuş yani. Bir debana gelen cevap mailinde demişlerki ücretsiz olsaydı ipini koparan 1000 tane şarkı yollardı, her önüne geleni MSG üyesi yapamayız, saçma sapan şarkıları 500.000 şarkı içinden gerçek şarkıları seçemeyiz demişler. Tabi bu cümlelerle söylememişlerdi bunları ama gelen mailde benim anladığım buydu yani. Onun içinde şarkısına güvenen yollasın da yollayan için de yolladığının kıymeti olsun, kendisinin bile güvenmediği bir şarkıyı yollamasınlar isterlermiş. Yarışma için yaptıkları masraflardan falanda bahsetmişlerdi mailde. Keşke silmeseydim de buraya kopyalardım. 1 ay falan oluyıo o maili atalı.

Beni Kral hayranı falan sanmayın, Kralı falan savunmuyorum, Webesteyide savunmuyorum ama bu yarışma Kral'ın yarışması diilmiş. Beğenen katılır bence. İyi düşünmek lazım. Ben de iyi düşündüm, artıları eksilerinden daha fazla. Herşey para diil, herşey ödül diil. Sanki Türkiyede çok yarışma varda doğru dürüst, bi de yarışma beğenmiyoruz. :) Popstar yarışmaları Webesteden daha mı iyi? Tercih sözkonusuysa ben şahsen Webeste derim. En azından beste yarışması. Popo sallama yarışması diil.
 
FateX demiş ki:
Beste başına alınan parayı ödüllere harcıyorlar kalan paraylada gelsin rakılar ;) yakışır hakan altun a ne diyelim ...

Yarışmayı Hakan Altun mu düzenliyormuş? 8O Tek kusur hakan Altun mu? :LOL:


51PromiL demiş ki:
Böyle yarışma mı olur?20 kişi katılsa ödüllerin çoğunun parası çıkıyor..bi 20 daha katılsa :D .. Sponsor yok varsa da işe yaradığı yok...

Amerika'da 3 ay geçirmek için kaç para harcamak lazım acaba? Dikkat ederseniz yarışmayı düzenleyen şirket kendi cebinden karşılıyor bu ödülü. İletişim adreslerine dikkat ederseniz anlarsınız. Nerden baksan 15.000 dolar vardır bu ödül. Diğer ödülleride sayarsan en az 30.000 dolar. Organizasyonda çalışan kişilerin maaşları, bizim bilmediğimiz diğer harcamalar vs, öyle kolay diildir yani bu işler. Ödüller derken esas ödülü gözden kaçırıyoruz bence. En tepede Amerika seyahati var, görmediniz galiba. İsteseler hiçbir kategori ödülü vermeyip sadece bir ödül verebilirlerdi heralde. Tüm ödüllerin değerinde tek bir ödül. Sadece Rock kategorisinin ödüllerine takılmışsınız. Bence herşey para diil. Zaten burdaki mesajların hepsi kendi cebine girecek paranın hesabının kaygısına düşerken ve ödülü düşünürken adamların kazanıp kazanmayacağı meçhul olan bir parayı kazanmasına karşı çıkmak bana haksızlık gibi geliyor. O kadar kolay olsa sen de ben de düzenleyebilirdik böyle bir yarışma, ona da katılırdık yani hepberaber. İyi yanlarını gözden kaçırıyoruz galiba. Daha iyisi veya alternatifi varmı bu yarışmanın? :roll: ;)
 
Geri
Üst