Radyo - Ankara

Bu hafta meydana gelen karışıklıktan ötürü cuma gecesi bizi görmeye gelip de Green'le karşılaşınca dönüp beni azarlayan herkesten özür dilerim grup adına ama bizim elimizde olan bir durum değildi, mekanın bir hatası olmuş, yanlış anlaşılmalar her zaman olur malum :)

Bu ay -ve tahminimce daha sonra da- cumartesi geceleri 23.00 itibariyle sizlerle buluşuyoruz. Herkesi If Performance Hall'a bekleriz.
 
telecaster8 demiş ki:
grubun ismini duyunca tıklamamak elde değil .en kısa zamanda canlı performansınızı izlemeye gliyoruz tüm grup elemanları ile

Bekleriz efendim :D

Bu arada yeni myspace sayfamız cümle alemin hizmetine sunulmuştur. Henüz kayıt içermemektedir kendisi ama yavaş yavaş o da olur, infial yaratmayalım rica ederim ;) Buyrunuz:

www.myspace.com/radyoradyo

Bizi buradan takip etmeniz daha kolay olacaktır. Her hafta cumartesi 23.00 itibariyle If Performance Hall'da biz eğleniyor oluyoruz, siz de buyurmaz mıydınız? :)

Esen kalın.
 
ismi görünce bende bi şeyler yazayım dedim, uzun zmndır girmiyodum turkrock'a...
Seyfi ve Şener, ex altısekiz elemanları! hayırlı olsun yeni grubunuz...

Radyo'yla güzel işler yapmanızı dilerim...

Leila ;)

Başarılar...
 
Radyo bu gece önce If Performance Hall'da(23.00), ardından hemen Satsuma'da(00.15). Biraz koşuşturuyoruz yani bu akşam, sizi de bekleriz :D

If Performance Hall: Tunus Cad. 14/A Kavaklıdere
Satsuma: Resit Galip Caddesi No:57, GOP

Esen kalın.
 
yilbasi0001hbhc9.jpg
 
Yaklaşık 1 yıldır bize klavyede eşlik eden Köksal Kayalar'ın grubumuzla ilişkisi kalmamıştır. Kendisine bugüne kadarki katkıları için teşekkür ederiz.

Bu arada aramıza yeni katılan sevgili Özgür Aksüyek'e de imdadımıza hızır gibi yetiştiği için teşekkürü bir borç bilir, birlikteliğimizin bize, sizlere ve Ankara sahnesine hayırlı uğurlu olmasını dileriz :D

Grupla ilgili gelişmeleri ve program tarih/saatlerini takip edebilmek için
http://www.facebook.com/group.php?gid=15368995643 linkinden facebook grup sayfamıza üye olabilirsiniz.

Cumartesi geceleri If Performance Hall ve Satsuma'da görüşmek dileğiyle...

Esen kalın :D
 
Geri
Üst