Sterling Majesty John Petrucci Signature

Serbest çağrışım:



Bundan sonra şöyle bütçem var ama gitarımı amfimi sevmiyorum, gain alamıyorum, ht 5 ne ki mesa varken, olmuyor allah belasını versin diyengillere bu iki videoyu göndereceğim konunun altına :)


15-20 dklık neyse ama sesler büyük ihtimal cep telefonu kamerasıyla çekildiği için dolgun geliyor, gerçekte o kadar güzel ton olduğunu sanmıyorum. Çalan kişiler zaten tüm ilgiyi çektikleri için tona bakmamışlardır bile :D

İkinci olarak Satriani en sonda sanırım "Bu gitarda çalmak biraz zorlayıcı oldu(little painfull on this guitar)" diyor yanlış anlamadıysam :D

Ama neticede elde ne varsa onu sevip saymak çalmak gerekli :)

Edit: Bu arada Sterling gitarlar iyi alternatif olmuş. O gitarın işçiliği normal gitarlara nazaran daha uğraştırıcı. Birkaç ağacın işlenmesi vs. bakımından. Orjinalinin özelliklerini koruyarak yapmışlarsa(Aynı tür ağaç ama daha kalitesizini anlamında) 1000 dolar civarı gayet makul o gitar için.
 
Kural 1 : Kaliteli gitar sadece temin edilmekle kaliteli çaldırmaz. Kaliteli çalınca da gitardan genelde bir nebze bıkılmış olacağından kaliteli gitar arayışı pek olmaz.
 
Geri
Üst