Hangi pedalı&prosesörü alsam? Yeni başlayanlar için tavsiye başlığı

Hocam setupu daha kurmadım. Tarzım bazen dumana mor ve ötesi athenaya kaçıp bazen metale kaçmak. Aklımda gcb 95 wah. Mikserde de çalcağımız için grupla prova yaparken. Ms shakti twin ve ya behringer gdı21 düşünüyorum. Boss sd 1 boost olarak alıcam yanına hangi dist pedalı nı alsam diye düşünüyorum bilemiyorum. Metal muff güzel ama oda çok sert kaçacak ve duman falan çalcağımız zaman olmicak. Aklımda Marshall jh-1 var ama pek önerilmiyor. Sizin önerilerilerinizi bekliyorum. Sd 1 almak zorundada değilim ama şimdilik oyle planım.
 
Daha önce de demiştim çok fazla var. MXR a bakabilirsin daha uygun. Bende super baddass var gayet memnunum. Low gain den trash metale kadar gidiyor. Ama dedigim gibi çok var
 
Anladım. Aklıma başka bir alternatif geldi. Boost olayına girmeyip, Rock blues için bir ds 2 ve ya o tarz bir pedal. Metal için metal muff almak ta olabilir mi sizce. Yoksa sd1 boost olarak kullanmak saha mantıklı. Biliyorum çok soru soruyorum ama deneme şansım yok maalesef.
 
Boost ya da overdrive a ihtiyaciniz da olmayabilir. Sarki ihtiyacına gore distortion i kisarsiniz.



Acikcasi fiyatina gore boss metal core u baya beğendim. Bol bol dinleyin zevkinize yonelik illaki birsey bulursunuz. Boss mc2 yi denerken en sonda distortion kistigi yere dikkat ediniz.
 
Baska videolar da izlemenizi ve sansiniz olursa almadan once bir denemenizi tavsiye ederim. Bu işler youtube daki gibi olmuyor. Yukarıdaki videodaki pedallar sapik fiyatli amfiye bagli dikkat etmek lazim
 
Geri
Üst