Gitar ve Ekipmanı hakkında (sorunlarınız)

Anladım tesekkurler.. yanlış anlamamı mazur gör abi ben zamanla olan birsey olarak algıladım ordaki yazanları.. yapılışından geldiğini bilmiyordum..
 
Anladım tesekkurler.. yanlış anlamamı mazur gör abi ben zamanla olan birsey olarak algıladım ordaki yazanları.. yapılışından geldiğini bilmiyordum..

Est. Gibson insanı olumlu olumsuz pek çok anlamda delirtir. Fetiş salar insanın içine durduk yere. Dengeyi bozan bir marka. Bu LP deliliği yüzünden burnumuzu olr olmaz deliklere soka soka, zamanla ulaşabildik bazı bilgilere. Bizim de arada yanlış anlamalarımız, fazla değer vermelerimiz, fazla övmelerimiz oldu :)
 
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum abi.. ilk elektro gitara başlamayı düşündüğümde hic bir sebeb yokken lespaul ü tercih ettim yıllarca onu kovaladım,para biriktirdim yemedim,icmedim,dilendim,pedere yağ çektim(klisede yaşamıyorum) sonunda aldım ama mutlu olup gitarın tadını çıkarmak yerine "acaba şurasına bisey olur mu ? Acaba kırılır mi ? Birisi eline alır düsürür mü diye kafayı yiyorum.. odamı her gün kilitleyip çıkıyorum sebebide eve gelen temizlikcinin gitarıma dokunmasından başına birsey gelebilme ihtimalinden korkmam.. çok enteresan bişey
 
Arkadaşlar Merhaba, yaklaşık 1 yıldır boss dd-6 digital delay pedalını kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Ancak şuan 2600 ms ve 800 ms arasında hiçbirşey değişmiyor ve geçikme hızı eskisine göre daha hızlı. Bazen eski haline geliyor ama modu değiştirince tekrar gidiyor. Bunlar manuel tap modu kapalıyken oluyor. Daha önce böyle bir sıkıntıyla karşılaşan oldu mu veya fikri olan var mı?
 
Geri
Üst