Behringer U-phoria Um2 Alınır Mı?

Kayıt işine yeni başlayacağım , şu sıralar Boss Me-80 Prosesörümle deniyorum fakat ses pek hoş değil , ses kartı getirteyim diyorum babama , 40 euro falan bu behringer , maksimum 60 euroya kadar ses kartı önerebilir misiniz yada , bilgili kişiler tardım ederse sevinirim..
 
Focusrite scarlet solo alabilirsin arkadaşın da dediği gibi, almanya fiyatı 84 € musicstore.de sitesinde. Baban getirecekse ülkeden çıkmadan da vergisini geri alır 15€ felan daha ucuza gelir :)
 
u-phoria serisinde um-2 hariç daha büyük ünitelerinde midas pre-amp kullanılmakta,fiyatına göre iyi cihazlar. um-2 de analog mixer serisinde kullanılan xenyx pre-amp var. umc 202hd yada 204 önerebilirim.
 
Tamamen unutmuşum...

Açıkçası o zamanki Euro kuruyla bana 120 liraya gelmişti , 45 euroya almıştım , bu fiyata eminim bu kalitede 2.el bile olsa bir ses kartı bulmak zor , kendi driver'ı yok Asio4All kullanıyor , bu bir eksi sanırım, bu sebepten dolayı almayacaklar kötüleyecekler olabilir ama beni etkilemedi nedense , işimi fazlasıyla görüyor çünkü , latency yok diyebilirim , belki de bilgisayarımın özellikleri iyi olduğundan da öyle olabilir bilmiyorum ama ben hiç fark etmedim latency falan , evde kendim keyif için kayıt aldığımdan dolayı 2 giriş ve bu özellikler bana yetiyor , benim gibi evde kullanıp kendi demo kayıtlarını almak isteyenler varsa tavsiye ederim , keşke almasaydım dediğim bir zaman olmadı ama iyi ki almışım çok kez dedim:)

Hatta şöyle evde aldığımız dandik bir kaydı paylaşayım...

Mikrofonun fiyatı 15 lira bu arada, vokal çok kötü geliyor farkındayım ve kayıtta kötü çünkü aldığımız ilk kayıt buydu :D

 
Son düzenleme:
Geri
Üst