Pandispania

grup 2006 yılında eskişehirde kuruldu.eleman değişiklikleri çok olmasına karşın;yolumuza devam ettik ve şu anda gerçekten hakkıyla çalışan elemanlar var grupta..iyi işler yapmaya çalışıyoruz..yeni demolarımız ve bestelerimiz var Emre Sert-Ritm gitar çalıo ve söz yazıo,Gökhan Demirci ise düzenlemeleri yapıyor,Bizi dinlemeye devam edin yakında yeni besteler ve demolarla karşınızdayız:)

emre sert (ritm gitar)
emre uysal (davul)
gökhan demirci (bass gitar)
Seren Özkaya (Solist)
Serhan Yavuz (Solo gitar)

grubun bi de ew kaydı demosu war çalan ve söyleyen Emre Sert indirmek isteyenler:
http://rapidshare.com/files/10497909/pandispania-olsan_da_olmasan_da.mp3.html
Grubun sitesi:
http://pandispania.rockmekan.com
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
vay vay sonunda serhanın grubuyla turkrock da karşılaşacağım aklıma gelmezdi..vay be ne günlere kaldık :D serhan ritimcidir aslında çok da iyidir ama solo gitar olması tuhaf geldi...neyse başılar diliyorum arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun...serhanın turkrock kaydı yok sanırım aracılığım selamımı iletirseniz sevinirim burak derseniz anlar yada ibanezine iboı diyomuş derseniz :D .... tekrar başarılar...
 
Geri
Üst