Spawn

Benim spawn manyagı oldugum ve romanda manyagım oldugu bilinir.Kısa kısa parça parça hikayeler sizleriçin:D

15+(aşırı şiddet ve korku içerir)

Bu sahnede violator sitemizi bulmuştur ve kafasında korkunç planları gerçekleştirmek için hazırlanmıştır.

v1ve0.jpg


Her tarafı kan götürmektedir.Üyeler çılgınca kaçışmaktadır.
v1wm2.jpg


Ve ben olan biteni ögrendigimde çok öfkelenmiştim.
gameover2pu7.jpg


Tabiki hesap sorcaktım.Ve onu buldum
v3jp5.jpg


Ve kıstırdım.Çok cetindi ve güçlü.Boyu benim 4 katım olmasına ragmen...
v3vb6.jpg


Onu acılı bir şekilde geldigi cehenneme geri postalamayı başardım.
v3hm0.jpg


v3la2.jpg


Devamı gelcek hatda kendi çizimlerimide harmanlayıp ketcam.
 
uuuuuuuuu manyaksın SPAWN-THeUndead.çok saol.sivas'da bulamadım gitti spawn'ın çizgi roman'ını.ya ''a.q çocuğu'' doğrumu!?
 
Spawn yalan hikayesine döndü.97 filiminin ardından 3 sezonluk animesi oldu.Son 4 yıldırda birçok yerde 2. filim versiyonu konuşuluyordu hatda todd kendi agzıylada çekicegini söylemişti ama ne ses var nede görüntü artık.

Bekle babam bekle.
 
SPAWN'nın çizgi romanının sonu geldi arkadaşlar bu arada.Yanılmıyorsam 500 küsüratlı bir sayı da son buldu.Tüm sayıları okuyamadım ama son sayılar hakkında bilgi topladım ve saglam bitdi diyemem ama sonuçda SPAWN ruhuna kavuştu.
 
Bildiğiniz gibi todd'un şirketi iflas etti.O yüzden SPAWN 2 çekimleri bittimi bitmedimi bilmiyorum ama iflas ettigi için gösterime sokamaz.Çekimler bitse bile artık elinden alındı herşeyi todd'un.
 
filim gerçek ten iidi ama yenisi çekilme zamanı çoktan geldide geçti daha iyi efek, kurgularla 1 bağlantılı 2 çekseler iyi olur
 
Geçenlerde internette yeniden patlak verdi yeni bir SPAWN filmi mi geliyor başlığı ile. Gerçeklik payı ne kadar var haberde bilmiyorum ama Todd işlerini bir nevi düzenlemiş ve SPAWN 2 için birçok teklif almış yapım evlerinde. Bende SPAWN sever biri olarak 4 gözle bekliyorum :)
 
Geri
Üst