jack daniels rock muzik yarışması

Durum
Yanıtlara kapalı.
700 mülyon

Herkese çok teşekkürler, çok eğlendik, çok mutluyuz.. Çok güzel organizasyondu meyve suyu ve sandviç verdiler hemde bedava ^^
Evet itiraf ediyorum fazladan iki tane sandviç alıp gitar kılıfımın içine zulaladım, biri patlamış mayonez oldu gitar. :LOL:

Dinlemek isteyenler için parça myspace sayfamızda mevcut..

www.myspace.com/rakitr
 
Uykusuzluk ve yorgunluk olmasına rağmen çok eğlendim .Başarılı organizasyondu .

Bunun dışında diğer grupları canlı dinleyebildiğim için şanslı hissediorm kendimi çünkü gerçekten başarılı sahneye sahipti tüm gruplar.Hepsini tebrik ediyorum tekrar.

Ben sandİVİç çalamadım ama çok kola içtim bi sürü kocaman
Herkeslere teşekkürler

-Yiit
 
iz-Guitar demiş ki:
1- rakı
2- opal
3- punch
rolling stones özel ödülünü de punch aldı.

ufak bir düzeltme yapmalı.başlıgı yeni okuyanlar acısından."Rolling Stone Özel Ödulunu" PuncH degil Parti (balıkesir) kazanmıstır.

yarısma gecesi bazı aksikliklere ragmen cok guzeldı.fnalist gruplar samimi bir sekilde içlerinden gelenleri sahnede cok guzel yansıttılar.seyirci cok coskuluydu.finalistleri ve dereceye giren grupları tek tek kutlarız..hepınıze selamlar.yolunuz acık olsun arkadaslar.rakı ya Amerika'da basarılar.Opal ın once demosunu ardından albumunu beklıyoruz..

Soner - PuncH
 
Katilan tum gruplari tebrik ederiz. En kisa zamanda web sayfasinda geceden fotograflari gorebilir ve 10 finalist grubun parcalarini dinleyebilirsiniz...Kazanan gruplar;

1. RAKI
2. OPAL
3. PUNCH
ROLLING STONE OZEL ODULU PARTI
 
hautparleur demiş ki:
Rakı'nın açık ara kazandığı yarışmadır...Kayıtlarından kat kat etkileyici bir sahne performansı izledik...Tool gibi girip tüyleri diken diken ettikten sora seyirciyi çok kral tokatladılar.

Ensesli bi şarkı vardı ya onun kaydı var mı :)))))

TOOL gibi??? rakı??
 
Organizasyon bu sene birazcık ses vs. olayları dışında gerçekten 4-4'lüktü!5 yıldızlı güzel bir otelde konaklama,her türlü ihtiyacın düşünülmesi(gecenini sonunda verilmeye başlanan içkiler hariç) vs.

Kazanan gruplara tebrikler ve bizlere de geçmiş olsun diliyoruz.

Ordaki sanırız en güzel şey grupların arasındaki sıcaklıktı.Ve DeM olarak bir sürü eski yeni arkadaşımızı diğer gruplarda destekledik,yenilerini kazandık.

Herkes için kazanan müzik olsun yine!

DeM'li kalın...
 
bende sonucu farklı bekleyenlerdendim ama böyle oldu :) tebrikler derece alan grupları..
 
tara1dj8.jpg



RAKI grubunu hakli 1.'liginden dolayi tekrar tekrar kutlariz!
 
ewet bencede en hakeden kazandı rakıya basarılar bızı cok amerıkada guzel bı sekılde temsıl etcekler onlarada cok seker bı deneyım olcak bravo :D
 
tebrikleri grubun forum başlığına yapmanız daha işe yarar sanırım . . .

yarışmada bittiğine gore başlığı kilitliyorum . . .
 
Durum
Yanıtlara kapalı.
Geri
Üst