andac rock-marmaris

Ankara'da 15-18 yaşlarında birçok insanı rock müzikle tanıştırıp çok sayıda amatör gruba sahne tecrübesini yaşatan, kar etmeyip en az zararla mekanını işletmeye çalışan Andaç rock'a teşekkürler. Umarım Marmaris'te hakettiğiniz yere gelirsiniz emeklerinizin karşılığını para olarak da alırsınız.
 
spider_in_mud demiş ki:
reşit baba gel görüşelim mimarlar odasınıda boşlamişsn annemden alıoorum haberleri;)

canım bende sizleri özledim...
subat ayının ortasında ankaradayım..görüşürüz..
marmariste mimarlık ta yapıyorum..
meslek boşlanırmı hiç..
yazın konser ler ayarla sen de buralara gel..
ailene ve arkadaşlara selamlar..
 
reşit abi amatörlerin belki de en büyük destekçisidir andaç ankara amatör piyasası için asla unutulmıycak bi efsanedir aynı başarıyı orda yakalıycağınızdan eminim reşit abi sizi takdir etmek bile haddim deildir ama yanlış anlamazsanız tüm kalbimle destekliyorum
 
yarım bir marmarisli olarak bu habere çok sevindim.son 10 yılıımın bütün yazları orda geçti, akrabalar orda yaşıyor zaten :)
kendi grubumla da hem tatil hem müzik amaçlı bir yaz geçirmeyi hep istiyordum. kimle irtibata geçicez onu pek anlamadım. bir de düşünülen yer tam olarak neresi?
 
ö.m ve email lerle bize destek veren herkeze teşekkür ederim..
andac rock-marmaris. barlar sokagında bundan önceki yıllarda sanat müzigi ve turkü bar olarak işletilmiş olan begonya ..begonya aynı zamanda 2 katlı eski yapı 7 yataklı otel..
işte bu otelin dikdortgen olan üstü acık bahcesinde yeni sahne ve düzenleme yaparak. faliyete gececegiz..
ankarada amator gruplara abilik amcalık hatta babalık yaparak müzik hayatına atılmalarında katkıda bulunmaya calışmıştık..
marmariste de amatorlüklerini bitirip profosyonel olmaları için calışmak istiyoruz..

silentozzy emaile görüşe biliriz..
 
izmirde bulunan liseden sınıf arkadaşım
FARFİSFON PROFOSYENEL SES VE IŞIK SİSTEMLERİ
sahibi halil KUL andac rock-marmaris ses tesisatını gercek konser saond sistemlerini kurarak işletmemize katkılarını sunmaktadır..
kendisine teşekkür ederim..
 
Geri
Üst