İlk gitarınız

Lise 2 de bi gün arkadaş geldi hadi grup kuralım diye (kendisi bassmania nickli arkadaştır kardeşim benim :)) olur dedim :D müziğe bi anda başladık yani :D o zamanlar ben o arkadaşa metallica falan dinletiyodum ikimizde bi gaz bi eleman daha vardı üçümüz başladık gitar aramaya. yanlız şöyle bi durum vardı grup kuracaz 3ümüz de elektro çalmak istiyoduk :D sonra ilk konuştuğum arkadaşı bak bas şöle güzel böle canavar diye ikna ettim :twisted: derken ikimizde roytek marka gitar aldık benimkisi strat taklidi sunburst elektro, arkadaşınki siyah jazz kasa basstı. arkadaşın evde manyetiklerin ne işe yaradığını ve switch in mantığını çözdüğümüz günü hatırlarken sırıtmadan duramam hala. ben switchle oynayınca bend yapılıyo sanıyodum :oops: sonradan öğrendim teli yukarı kalırmak gerektiğini :LOL: diğer elemanı şutladık sonra grup stüdyo falan gitti işte.. ne günlerdi bea.. :cry:


o gitara da az emek vermedim aslında önce boyayı kazıdık ahşap rengiyle (sunta lan ne ahşabı) kullandım bi süre sonra dayanamadım siyah jacksonlar esp ler rüyama giriyodu o zamanlar boyadım ağaç boyasıyla siyaha bi de cila ohh mis :D ama harbi yakışılı olmuştu gitar ancak ton hak getire tabii (+zoom 505II ne beklenebilir ki :)) destan yazdım ama neyse nostalji yapınca kanım kaynadı ya keşke satmasaydım arkadaşa özledim bak..




başlığı açan arkadaşa teşekkürler iyi oldu nostalji yapmak :)
 
1994'te Tünel Camgöz'den aldığım Monarch klasik gitar idi...Sesi tatminklardı başlangıç için ;)
 
ben 5. sınıfa giderken yani 3 sene önce siyahg bir klasik gitarım vardı çalmaya ilk onla başlamıştım geçen sene okulda bir gezi vardı ve gezide gitar kırıldı ve alt komşumuzun sunbrust renkli klasik gitarını almıştım şimdi bir elektro var 1-2 sene sonra işallah bir jackson olucak :LOL:
 
6. sınıftı sanırsam o sıralar beni bir Metallica hastalığı tutmuştu :) Durmadan dinliyordum tüm albümlerini. Neydeyse hergünde önünden geçtiğim bir müzik dükkanı vardı. Vitrininde gitarları görüp iç geçirirdim.
Sonra niye bende 'Nothing Else Matters' çalmayayım ki deyip başladım para biriktirmeye :) Bizimkilere ben gitar alıcam deyip elimdeki parayla Blazer siyah bir klasik gitar almıştım.
Ama ömrü 1 yıl oldu :D Klasikten sonra İbanez elektro gitarımı (canım benim :mrgreen: ) aldığımda Blazerin bir önemi kalmamıştı. Blazeride hayrına bir arkadaşıma vermiştim :)

edit: imla hataları..
 
siyah bir peavey vardi ilk gitarim. bridge de bir humbucker vardi. ilginc bir manyetikti. aci tatli gunlerimiz oldu. nerede simdi bilmiyorum. finding peavey adinda bir projem var bulmam gerek o gitari
 
ilk elektro gitarımın son hali

önce kırmızıdı sonra aldım biraz kazıdım sonra hepsini kazıdım derken sonra siyaha boyandı sonra onunda boyada eksikleri vardı toz vs son olarak yavru oldu
PICT11292.jpg
 
ne olduğunu bilemediğim yanlız bi şekilde rus malı olduğunu anladığım gitarım...
ahh ahh hüzün yaptım!
velakin sonra bi usta baktı canavar bu canavar servet vermişsindir buna dedi!yoo beyamca hediye dedim.adamın surattaki ifadeyi görünce abimin neden o kızla evlenmediğine bi kere daha şaştım.neden sanki ya belki daha sonra gaza gelir bana ıbanez falan alırdı :D :D
hediyeydi yani.elime geldiğinde çok eskiydi.
 
ilkokul 2'deyken bi hevesle kendimi gitar kursuna yazdirmistim okuldaki. gidip 100 dolarlik bi klasik gitar almistik sonra. iyi gitardi... bi sure kursa gittim mamafih hiç bisey ögrenemeden geri geldim :) bi kere herkes buyuktu benden kurstaki. minicik halime bakmadan normal gitar almistik. kurstan ayrilmak zorunda kalmistim. ailem cok kizmisti madem vazgecektin niye bu telasa soktun bizi diye. bende ileride soz biraz daha buyuyeyim baslayacagim demistim. gunlerden bi gun mp3 playerimda Megadeth dinliyordum :) Neden dinlemekle yetiniyorum dedim kendi kendime? ve ilk elektro gitarimi aldim. Cort X2 :D Hala da kullanmaktayim kendisini... canim benim 8)
 
Geri
Üst