aaaaaaaa
barrios demiş ki:parisienne walkways ile malmsteen jamdeki teknik hakimiyet arasında çok fazla fark var.. ben bunu garipsedim açıkçası.. neyse..
jokermg demiş ki:Şüpheleri gidermek için en iyi yol görüntülü kayıt koymak sanırım. Yani "Youtube"
MG
burakkarabudak demiş ki:jokermg demiş ki:Şüpheleri gidermek için en iyi yol görüntülü kayıt koymak sanırım. Yani "Youtube"
MG
pekiiii şöyle bişey teklif etsem)
19 ocak cuma günü yani bu cuma antalyanın yerel bi kanalında rock programı yapılıyo "kayıp pena" diye.hafta içi her gün yayınlanıyo ve antalyanın amatör rock grupları canlı performansa çıkıyo.
ben şuan girdap adlı grupta çalıyorum.ve biz 19 ocak cuma günü saat 13:15 -15:00 arası VTV adlı kanalda canlı performansa çıkıcaz.
www.kanalvip.com adresinden izleme imkanınız var.
izlemenizi çok isterim.çünkü sizin yorumlarınız benim için önemli doğru yoldamı gidiyorum yanlış yoldamı gidiyorum o belli olur hiç değilse :=)
saygılar,sevgiler
b.k.
Melih_Thomas demiş ki:olum senin aklını alırım akıllı ol ö.m den istiyorsan adreste veririm akıllı ol
burakkarabudak demiş ki:müsade ederseniz bende bişeyler demek istiyorum![]()
kimseye taş atmıyacam.yada kimseye küfürde etmeyecem.ben video teklifinden daha büyük bi teklifi çoktan yaptım size
19 ocak cuma günü saat 13:15 - 15:00 arası "VTV" diye antalyanın yerel bi kanalında çıkıcam.bu kanalı www.kanalvip.com adresinden izleyebilirsiniz.
b.k.
yinede senin bileceğin iş tabi ama bence ileriki zamanlarıda düşünerek bi video kaydetmelisin. yada mümkünse programın videosunu koyabilirsin. malum izleyen izler de izleyemeyenler nolcak, ileride daha adını yeni duyanlarda olcak vs.burakkarabudak demiş ki:müsade ederseniz bende bişeyler demek istiyorum![]()
kimseye taş atmıyacam.yada kimseye küfürde etmeyecem.ben video teklifinden daha büyük bi teklifi çoktan yaptım size
19 ocak cuma günü saat 13:15 - 15:00 arası "VTV" diye antalyanın yerel bi kanalında çıkıcam.bu kanalı www.kanalvip.com adresinden izleyebilirsiniz.
b.k.
Lütfen devam etmeden önce adblock/reklam engelleyici uygulamanızı devre dışı bırakın.
Sitemizin yazılım/donanım/servis sağlayıcı giderleri reklam gösterimleri ile karşılanmaktadır.