2000tl Ye Death Metal Setup Yardım

Neyse ki heavy ve death gibi iki uç türü yazmışsın, yoksa çok fazla açıldığı için, sala ile gömülebilirdi başlık :D

Öncelikle gitar ve amfiyi nerede kullanacaksın? Sadece evde mi yoksa sahne konser işleri de var mı ileriye yönelik?
 
Emre, uyduruk Ibanez GIO'ların sıfırı olmuş 930 küsur. @devastator un saydığı gitarların vir vidası etmez. Onun yerine forumda referansı olan kişilerden ikinci el alış veriş yapman daha mantıklı inan. Kaldı ki forumda İzmir'den bir sürü kişi var gerektiğinde yardımcı olabilecek.
 
HT1 tamam fena değil, ama gitar vasat. Bir de herkese uymayabilir. Klavyesi iyi, ama denediğimde tremolosu çok sert gelmişti bana. Bir de yarın öbür gün satmak istesen büyük zarar edeceksin. Bunu da düşün.
 
Yukarıda @devastator ün saydığı gitarlardan bir tek Gunslinger'a itiraz ederim. Ben onu daha bir heavy gitarı diye hatırladığım için o da. O JS11 fiyatına ikinci elde gayet güzel hatta aktif manyetikli gitarlar çıkar. İstersen arada forumun kurtarıcısı Thomann'ı da deş. Uygun fiyata bir şeyler çıkabiliyor oradan da. Gitarları da genelde entonasyon ayarını yapıp gönderirler.
 
Bir de gitarların solo veya ritm yönünden iyi olması diye bir durum var mı yani şu gitar bir solo gitarıdir denilebilir mi
 
Solo çok olmasada tabiki arada çalıcam ama benim için en önemli şey sap ellerim bir erkek eline göre biraz zayıf ve küçük denilebilir sapın rahat olması çok önemli benim için :D bir de üst esikli ne oluyordu tam olarak
 
Bu durumda bayağı bir gitar denemen gerek. Ben de kısa parmaklıyım. Ama rahatça dolgun 60'lar ve 50'ler rounded LP klavye ile çalabiliyorum rahatça. Aksi gibi ince saplı gitarlarda rahat edemiyorum.
 
Geri
Üst