Quentin Tarantino'nun Tarihi Martin Gitarı Film Setinde Parçalaması

Gerçekten bakış açılarımız farklı ama maalesef beni taraflı baktığınız için yanlış anlamaktasınız.
Farklı tabii. İyi ki farklı hatta. Yanlış anlamayın. İyi ki farklı diyorum çünkü bugün yaşadığımız dünyada farklı fikirler taşıyıp insan gibi konuşabilmek bir ayrıcalık oldu. Böyle konular da farklı fikirleri ortaya seriyor. Biz de tartışıyoruz. Sizi beğenirim ve sayarım @devastator
 
Kültleşmiş The Crow filminde "yanlışlıkla" gerçek mermiyle doldurulan silahla öldürülmüş Brandon Lee kadar hazin değildir,gitarın kırılması.Hem öyle acayip bir pazarki artık " Tarantinonun filminde kırdığı antika gitar "olarak çok farklı bir piyasası bile olmuştur şimdiden.Çok paha biçilemez olsaydı zaten müzeden çıkaramazlardı zaten.Aynısından Las Vegas ta Pawn Stars da( History channel ),nam-ı değer modern rehincilerde de rahatlıkla bulabilirler.
 
Ya kopyasını kırdılarsa orjinali iç etmişlerse ? (Komplocu Türk kafası) İşin şakası, arabalı-vurmalı-kaçmalı filmlerde Mustang'ı hurdaya çıkartmak gibi bir şey. Öyle "paha biçilmez" olduğunu düşünmüyorum. Arada izlediğim belgesel, youtube videoları vs. 1800'lerden kalma gitar çok denk geldi. Ufak bir araştırma ile başka 1870 Martin olduğunu görebilirsiniz. Hea, Mustang'ler, Martin'ler niye bir film için iç edilir orasını bilemem ama reklam için yapılmış muhtemelen.
 
iyi tarafından bakalım.. bikaç kopyasını hazırlamışlar.. yakında sahibindene düşer.. takaslık pedalınızı, amfinizi, ayfonunuzu, masaj salonu giriş kartlarınızı falan denkleştirin ufak ufak..
 
Yalniz Western filmi dedin mi muzikleri Ennio Morricone olacak abi. Bu bile o filmi ozel yapmaya yeter. Tabi Martin'e yazik olmus ama en azindan basina gelenler ultra panavision 70 ile kayit altina alinmis yani guzel bir cenaze olmus diyebiliriz...
 
Geri
Üst