Blackstar Ht-5r Için Pedal Tavsiyesi

amfinin kendi mid-tre ayarlarını bile olabildiğince kısıp kullanıyorum ki tonu biraz olsun pürüzsüz bir hale getirebileyim diye.

Bir önceki mesajımda yanlış yönlendirmeyeyim diye yazmaya dilim varmadı ama şu cümleden sonra EQ pedalı almanın sizi bayağı memnun edeceğini düşünmeye başladım.
Ben Boss GE7 kullanıyorum, ama bütçeniz uygun ise MXR M108 'e de bakabilirsiniz.

Bu arada FX Loop 'ta (+4dbv) (-10dbv) seviye seçme imkanı var, normalde pedallarda (-10dbv) seçmek lazım geliyor ama ben EQ pedalım ile (+4dbv) seçiyorum, dip gürültüsü azalıyor ve ses seviyesinde bir miktar düşme oluyor ki ev ortamı için istediğim bir durum. :)
 
Buried
hocam ben de bir eq pedalı almam gerektiğini düşünüyorum şu an boss ge-7 uygun görünüyor mxr m108 beklediğimden pahalıymış ama herkes hakkında çok iyi yorumlar yapmış :)
bizim amfide clean kanalında eq ayarı yok, sadece ton knob ile ayar yapılıyor. clean ses ya da clean üzerinden drive sese eq yapmak için zaten bir eq pedala ihtiyaç var. aslında önce bir eq ve bir de delay pedalı alarak mevcut amfi drive'ı üzerinden biraz deneme mi yapsam diyorum. belki gain'den biraz da fedakarlık edip araya fazla ekipman sokmadan, amfinin kendi tonunu da fazla yok etmeden devam edebilirim. buna ne dersiniz?
 
Blackstar ht5r amfi sahibiyim, bilgi amacli yaziyorum, bu amfiye ts 808 bagladim berbat camursu bir ton oldu, tavsiye etmiyorum, zaten forumlardan gormustum, vox satchurator pedal denedim, dun elime gecti, harika bir ton aldim, dist pedallar tarzim degil, ancak amfi bu pedallarla iyi calisiyor, saygilar.
 
Geri
Üst