Schecter Blackjack C1 Blk

Bir süre önce maddi bir problemimden dolayı elimde bulunan Schecter Hellraiser C1 model gitarımı satmıştım. Tekrar elime bir miktar para geçti ve yakın türde gitar arayışındaydım dore nin sayfasında başlıkta belirttiğim gitarı gördüm. Abanoz klavye vb etmenleri açıkçası beni etkiledi ancak köprü ve manyetikleri konusunda daha önce hiç denemediğim köprü ve manyetikler var gitarın üzerinde. Hipshot Hardtail köprü ve Seymour Duncan ın Nazgul , Sentient manetiklerini kullanmışlar. İnternetten birkaç tanıtım videosu izledim tonlar açıkçası beni tatmin etti ancak sizinde yorumlarınızı istiyorum. Bu köprü ve manyetikler ileriye dönük iyi midir , başka gitarlara bakmalı mıyım , yoksa sattığım eski gitarımdan tekrar almalı mıyım ?
Yardımlarınızı bekliyorum
Gitar dore müzik linki : Elektro Gitarlar : Schecter Blackjack C-1 BLK Elektro Gitar

Tanıtım videosu :
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Bence Hellraiser C1 Hybird al. Oda abanoz klavye. Param olsa bende alacam.
Hybrid kullandım ancak manyetikleri bana uymadı ardından hellraiser serisi aldım 81-89 dan memnundum ancak yeni tatlarda denemek istiyorum.
Bişey soracam dorede sch dolar kuru 2.1 yazıyor hala devam ediyor mu sabit kur?
Arayıp sorduğumda bittiğine dair bilgiler aldım ancak anasayfada hala 2.1 yazıyor oda gözümden kaçmadı. Eğer 2.1 geçerliliği olursa gidip 2 gitar alıp gelebilirim.
 
Bişey soracam dorede sch dolar kuru 2.1 yazıyor hala devam ediyor mu sabit kur?
Do Re kendi kampanyalarından ve stoklarından bihaber.Aylardır sordugum gitarın geleceği tarihi yanlış verdiler defalarca.Gitar üstüne üstlük bitecek dedikleri ve bitmeyen kampanyaya dahil oldu ekstra ucuz haline bakış atmakla yetinebildim.Alanın işine yaradı en azından ne yapalım.
 
Geri
Üst