Kirk Hammett, Pedal Firmalarına Karşı:)

Basit bir TS kopyası olan ürününü tanıtmak için söylenmiş patavatsızca bir laf. Başkası söylese bu kadar büyük etki yaratmayabilirdi ama söz konusu KH gibi oldukça göz önünde bir müzisyen olunca olanlar oldu. Bilinen neredeyse tüm pedal firması sahibi gitar çalmakta. Olaya Digitech, Catalibread falan da cevap vermiş en basitinden. Koskoca pedal endüstrisine ayıp etti baboli.
 
MS ve ADD+ ın şöyle bir ortak açıklama yaparak ülkece tutumumuzu göstermesini isterdim açıkçası:

23c2e05f7085e6e5a935464dd046a95f.jpg
 
Ben ediyorum. Bu ülkeden çok müzisyen çıktı, çıkıyor. Eğer amaç şöhret olmak ise o amaca müzisyenlik ile ulaşılamıyor bu memlekette maalesef. Mevzu bahis müzisyeni beğeniyor olmak için oldukça iyi niyetli olmak gerekir :)
 
Ton konusunda, müzik konusunda dikkate alınmayacak bir isim K.H. İki lafından biri "Enter Sandman'ın introsunu ben yaptım". Gel gor ki J.Hetfield'in yazdığı soloları çalmaktan başka hüneri olmayan, yine Hetfield ve Ulrich'in destek çıktığı bir "Para babası". Müzisyenlik bir kenara. Merak edenler eski roprtajlarını izlesin. Dünyada milyonlarca müzisyen varken, sokak müzisyenleri varken hatta... Ne bileyim. Reklam amaçlı da olabilir.
 
Yahu işin komik tarafı sanki "Müzik Tanrıları" bu "Metallica". Bunlardan birine laf dokundurunca, hemen cevap "sanki sen çok iyisin, sanki şu daha iyi" şeklinde oluyor. Konu sana bana geliyor. Tartışmanın da kıstasları var. Buradaki üyeleri dünyaca tanınmış gitaristlerle kıyaslamak komik yani : D Gel gor ki onlar sadece şansı tutmuş kişiler. Yoksa ne müzisyenler var forum başta olmak üzere. Hele ki sadece "bıdıbıdıbıdı" gitar/parmak makinelerinden bahsetmiyorum. Cidden güzel melodiler ve duygular yakalamış bir sürü kişi var.
 
Geri
Üst