Dean Vmnt Dave Mustaine Signature...

Jacksonla ve Esp den sonra Dean e gececegi kesindi zaten. Haberi görünce hiç şaşırmadım. Dean da açılış sayfasına ne animasyon koymuş ya maşallah maşallah.
 
Biraz çakma bir gitar olmuş. Özellikle fretboard yeni yetme gitaristin görmemişliği gibi, kafa bölümü başka gitardan takılmış (bu kalmış elimizde napalım idare et modu) ve manyetikler Ankara Ulus işi gibi.

Neyse, Bari albüm soundu iyi olsun. Alıcaz albümü tabi o başka
 
Mesajların tamamını okumadan yazıyorum kusura bakmayın... (Huyum değildir.)

Ben gitarı beğenmedim. Olaya Dean'miş, şuymuş buymuş diye bakmıyorum. Ben bu gitarı çok beğenmedim. Gövdesi hoş değil, kafa alıntı gibi... Inlay'ler desen yerlerde...

Bence eski modeller daha iyiydi.

Umarım Megadeth adına daha iyi işler yapar bu gitarla...
 
fuckinick demiş ki:
Yönetici Uyarısı :Mesajınız kişisel sataşmalarınız sebebi ile silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
dave mustaine e kro demek sataşma olmuyor demek... ilginç
+ mesaj ilk yolladığımda uyarı yazmak yerine direkt olarak silmek de takdire şayan bir davranış...


Yönetici Uyarısı:Konuyla alakasız özel sohbetlerinizi irc.turkrock.com'daya da özel mesaj yolu ile yapabilirsiniz.
 
Bu Dean ne acayip marka yav... Michael Schenker imzalı modeli de var, o model çıkana kadar adamın elinde hiç Dean görmemiştim :mrgreen: 100 tane Gibson Flyin' Vsi var adamın... Sonra diğer imzalı modeller. Washburn çıkarıyodu önceden Dimeleri...

Yazık yani, adamların karizmasını boşaltıyolar, yani bu adamın endorselikten kazandığı paraya çok mu ihtiyacı vardır ki, gidip Jackson'dan Gibson'dan Dean'e geçiyolar.
 
ibanezguitarplayer demiş ki:
dean lafı açılmışken sorumu da kıstırayım hemen araya:Dbu deanları ankarada hangi mağazada bulabiliriz acaba ben hiçbirinde görmedimde ya da dikkatimi çekmedi bugüne kadar?

Pazarlama buna deniyor iste :) Daha once hic almayi dusunmeyecegin mali sevdigin bir gitaristin ( gitarist burda x yerinde :) ) gorunce almayi dusunuyorsun...

Dean'in bu anlasmadan ne kadar para kaldirabilecegini hayal bile etmek istemiyorum. Dave'ede yeterince para vermislerdir tahminimce.

Aklima birden sey geldi... Yasli zengin herfiler 20lik hatun kaldirir ya..... :LOL:
 
şekil illa v olacaksa en şıkını jackson yapmış zamanında, ona buna kopyalatmanın manası ne? yap yeni bir design axxion gibi, onu yaptır. zengin göstersin diye inlay'e boğmuş gitarı bi de.

transparent black olanı fena şık duruyor yalnız, o dean alamet-i farikası olan string plate olmasa :)

asıl signature line6 nasıl bir şey, onu merak ediyorum
 
Geri
Üst