Dean Vmnt Dave Mustaine Signature...

Marifet gitarda değil zaten... :)

Ama KV ler Mustaine en cok yakısan gitarlardı bence...

Olsun gitar sorun değil... Mustaine Is God... :D

Saygılar...
 
Clickboy demiş ki:
Bu saatten sonra Megadeth'in zaten öyle ultra-fantastik kliplere vs.lere ihtiyacı yok Dave gelmiş 46 yaşına... CGI kötü olabilir ama çok da gerekli değil iyi olması sonuçta son albümdeki bir parçaya çekilen basit bir klip... ;)

Haklı olabilirsin ama video için harcanan bütçe aynı zamanda bu albüm için yapılan yatırımında göstergesi diye düşünüyorum, iron maiden sırf eddie sayesinde albümlerden kazandığının çok üzerinde para kazanıyor bu işten , ama Megadeth hiç bir zaman Vic Reators ü (kurukafayı) eddie kadar ünlü edemedi, maskotundan para kazanamadı desek yeridir, Yıllar öncesine ait Hangar 18 klibi bile daha fazla görsellik ihtiva ediyordu, eğer grup olgunlaştı artık bu tip olaylara girmesine ihtiyacı yok derseniz , en azından çektiği kliplerde Youthanasia konseptini veya bu bu albüm ve öncesindeki özeni arıyor gözler. eğer buna da ihtiyacı yoksa klip çekmese de olur bence, ama klip bir albümü pazarlamanın en önemli adımıdır bence.
 
Dean firması turkrock'çıların feryatlarını duymuş olacak ki, şaheser niteliğinde, heykel güzelliğinde bir model çıkarmış:
VMNTRustInPeace.jpg



bu da mı gol değil be?
 
Gol abi valla gol...

Bu model çıkalı yaklaşık 2 ay falan oluyor. Canlı performanslarını aradım bir süre bu gitarla fakat bulamadım. Bulan varsa elinde nasıl durmuş bi görelim abiler...

Birde şu ilk sayfada beyaz sakallı dave görünce içim burkuldu ya

Abi haddim olmadan bir düzeltme yapmak istiyorum Vic Reators değil Vic Rattlehead olmalı
 
Dean markasının kaliteli gitarları kacmıyor dikkatimden. Diger markalara nazaran pazarda yeni olması gereği Dave gibi Ünlü ve örnek alınan bir gitaristle anlaşmaları iyi olmuş.
Bakalım kayıtlarında Dave bu gitarımı kullanacak.
Kullanırsa eger soundu ne şekilde değişecek
merak ettim :)
 
Geri
Üst