Child in Mould (hard-rock)-Denizli

arkadaşlar Denizli sizlere emanet biz terk eylemek zorunda kaldık ama aklımız orda..
videoları izledim şarkınızı dinledim...kişisel olarak highway to hell hastası olduğumdan öncelikle ona kitlendim,elinize ağzınıza sağlık...
 
seroberto demiş ki:
arkadaşlar Denizli sizlere emanet biz terk eylemek zorunda kaldık ama aklımız orda..
videoları izledim şarkınızı dinledim...kişisel olarak highway to hell hastası olduğumdan öncelikle ona kitlendim,elinize ağzınıza sağlık...

çok teşekkür ederiz. detone izmir e geldiğimde canlı müzik takvimine baktığımda beri yi tercih etmemin bir sebebidir. highway to hell e gelince o ilk ve berbat konser görüntülerini en kısa zamanda kaldıracaz. ama işte her daim kamera bulamadık o yüzden şimdilik duruyorlar :p yoksa bende hiç beğenmiyorum.
 
isim mevzusu hakkında bir karışıklık var;

bizim isim olayı şöyle biz repertuarda asla türkçe parçaya yer vermezdik. o yüzden yabancı bir isim koyduk discordia diye. samsunlu bir black metal grubu varmış bilmiyorduk-kara kule den esinlenmiştik zaten- adamlara mesaj attık olur mu diye. cevap gelmedi. bizde değiştirip -child in time/deep purple dan esinlenerek- child in mould koyduk. baktık yarışmalar var bestelerde türkçe bu sefer grubun adı KısaYol oldu. yani aslında grubun official ismi KısaYol ancak biz programlarda konserlerde child in mould u devam ettiriyoruz.
 
childinmouldkn6.jpg
 
yeni bestemiz nerdeyse tamamlandı sadece mix aşaması kaldı. ayrıca anatolianrock taki grup sayfamıza yeni çektirdiğimiz resimler eklendi.
ayrıca bugün bizimde katılmış olduğumuz unistar yarışmasının bölge elemeleri sonuçlanıcak. sabırsızlıkla bekliyoruz. ayrıca katılan diğer gruplara da (elemeleri geçsek de geçemesek de) başarılar...
 
1962_1179701136.jpg
Child in Mould diğer adıyla KısaYol nokia super sound un ön elemesini atlatıp yarışmaya katılmaya hak kazanmışır. sevenlerimizden ve sayanlarımızdan ricamız playlist oluştururken bizim şarkıyı da ilk sıraya koymaları ve oylamalara aktif bir biçimde katılmaları yönünde olacaktır. zira Nss bu yıl oylamaya katılanlara da ödül vaadediyor.
 
uzun süreden sonra grup kadrosu şu şekili almıştır

Yekta - Vocal & Management
Mehmet - Lead Guitar & Back Vocal
Mertcan - Guitar
Apo - Drums
Güneş - Bass
Uğur - Keyboards

ağlasun rock days
pau rock days (morfoloji)
pau rock fest 2

de bu kadroyla yer alınmıştır. daha hızlı bir şekilde devam :)
 
2. Ağlasun Rock Fest

Merhabalr rockdaşlar. Alikan ben. Bodrum'dan yazıorum bu msjımı. Ağlasun'da 1. Ağlasun Rock Günleri adıyla 2 günlük bir rock konser organize etmiştim ve Child in Mould grubu beni yalnız bırakmamışlardı. 2. Ağlasun Rock Fest olark Ağlasun MYO'da yapmayı düşündüğümüz 2. rock festivaline de bekliyoruz sizi.

Ayrıca, 2. Ağlasun Rock Fest'e katılmak isteyen gruplar varsa, lütfen benimle iletişime geçsinler. [email protected] msn adresimdir.

1-2 Mart 2009'da yapmayı düşünüyorum 2.sinide:D Başarılar herkese
 
"Let It Flow" yeni albümleri "Meanings"in ilk konserini İzmir'de verecek..

2 Kasım pazar günü İzmir Dungeon Bar'da "Lacrimale Organizasyon"un "Pan Müzik & Organizasyon" yardımı ile gerçekleştireceği organizasyonda sahne alacak gruplar şöyle:

Headliner:
LET IT FLOW

Diğer Gruplar:
C.I.M. (denizli)
PANZER (izmir)
MASSIVA (izmir)

bilet fiyatları 1 yerli içki dahil 10 YTL..

Konser kapı açılış saati: 15:00

ilgili linkler:

http://www.lacrimale.com

http://www.myspace.com/letitflownet

http://www.herkesdinlesin.com/childinmould
http://www.myspace.com/panzer2007
http://www.myspace.com/massivamusic
 
Jazz&Rock

Arkadaşlar, PAU sınavları dolayısıyla,10 günlük bir aradan sonra,3 Aralık 08 Çarşamba günü Denizli Jazz&Rock Dernek Lokali'nde,kaldığımız yerden devam edicez.Hepinizi bekleriz.(guitar@C.İ.M)
 
Geri
Üst