Kayıp Pena

merhaba.

antalyada KAYIP PENA adında bir rock programı yapmaya basladım, olayların gelisimi ve baslangıcı cok ilgicti. bunların hepsini internet sitemiz olusunca sizlere aktaracagım. adresi de size yollayacagım. simdi paylasmak istedigim baska seyler var. vaktinizi cok almak istemedigimden simdi kisaca bahsetmek istiyorum:

programın her girisi ve her kapanısı farklı oldu. oyle ki "acaba yarın funda programı nasıl acacak" diye merak edenler de var. tamamen orjinal formatlı ve kanal sadece akdeniz’de izlenmesine ragmen internetten antalya dısı ve turkiye dısından izleniyor; en cok mail,mesaj ve telefonu da oralardan aldım. gitar dersleri, gitarlar, konser biletleri, pena kolyeleri hediye edip, rock programında "antalya alarma gec penana sahip cık alarma" gec deyip, alarma sarkısını caldım. "bugun efkarlı penayız, antalya penasına sahip cıkmıyor" deyip rock programında adnan senses’ten doldur be meyhaneciyi caldım. "penamızı kaybettik bakalım penamızı kaybedince neler oluyor" deyip muslum gurses caldım.. bir gun boynumda kayıp pena logosu olan kolyeyi cıkardım we penamıza sahip cıkmadık deyip rock programında tum gun arabesk sarkıları calıp arabesk hakkında bilgi werip arabeskten ogrenecegimiz cok sey war dedim. ertesi gun bu da yetmedi programı erkenden terkedip gittim. yerli grupların konseri oldugu gun programın saatiyle denk oldugu icin bugun kimse aramasın,mail msj atmasın dedim bi kisi mail atınca bana nasıl mail atarsın hemen konsere git dedim.ve daha neler neler.. tamamen orjinal ve essiz..

programın formatı eglenceli rock programı olması. ailelerin cocuklarına rock muzik konusunda destek vermelerini, kafalardaki kotu rockcı imajını kırmayı, yerli grupların uretici olup bestelerini artırmasını, unlulerden destek alıp amator gruplara destek vermeyi ve antalyanın arabesk ve club havasını degistirip rock sehri olmasını amaclayan, esi gorulmemis komik rock programı ve her sey dogaclama.

subat’ın 3’unde 1.KAYIP PENA ROCK ’’FESTIVALI’’ni duzenliyorum. "madem istanbul’a kafa tutuyoruz, rock istanbul’umuz yoksa KAYIP PENA FESTIVALImiz olur", dedim. yazın daha da genisleyecek.her gun daha iyi oluyor. olmalı. peki bu nasıl olur? sizler destek verirseniz.

programın ilk gununden beri programda destek verip canlı yayında konusan unluler sırasıyla: güven erkin erkal, aylin aslım, taner öngür, nejat yavaşoğullari, hayko cepkin, aykan ilkan, demir demirkan, murat ilkan, burak gürpinar, renan bilek, gür akad, demirhan baylan, deniz yılmaz, cenk taner, görkem karabudak, animadan tuncay, murat net, engin yorukoglu, taylan dedeoğlu, tolga kaya, ilkin kitapçı. yamaç ve grubu konuk oldugunda aykan ilkan’i bir kez daha aradik ve bir kez daha destek verdi. daha gorusmedigimiz ve destek veren o kadar basarili rock muzisyenleri var ki..hepsi hazır, desteklemeyi bekliyor..internet sitemizde hepsi kayıtlarda gosterilecek ve programa katılmayı bekliyorlar.

yapmak istedigim cok guzel hayallerim var. su anda 13-20 yas arasinin funda ablasi olmus durumdayim ve aileler ogretmenler bile arayip tesekkur ediyor. ev hanimlarina bile hitap eden bir program; cunku yayin saati 13:15-15:00 arasi ve hafta ici her gun!! antalyali yerli gruplar beste uretmeye basladi! beste uretmeyenler programa cikamayacak dedim. antalyali gruplar programa katilan unluleri ornek almaya basladi, eglence icin degil su anda gercek rock muzik icin bir hareketlenme basladi antalyada! bunu KAYIP PENA basardı. hem de ilk gununden itibaren ve programın ucuncu haftasi bitti. her cuma amator gruplar canlı performanslarını sergiliyor.

siz bize nasıl destek olabilirsiniz? KAYIP PENA ROCK FESTIVALLERI’nde nasıl destek olabilirsiniz? program saatlerinde nasıl destek olabilirsiniz? klipler konusunda nasıl destek olabilirsiniz? cunku KAYIP PENA rock muzige ve size cok destek oluyor, buna da devam edecek!

not: programa kimseden destek almadan, her seyi tek basima gece gunduz uykusuz ve yemek yemeyi bile unutacak bir sekilde hazirlayarak basladim. su anda hala para kazanmiyorum. bunu tamamen antalyayi terketmemek, yerli gruplarin azmi ve heyecanini gordugum icin ve turkiyede rock muzige destek vermek icin yapiyorum. kanaldan bile destek almadan seyirciye bile kafa tutup bugun programi kimse aramasin mail mesaj atmasin diyerek ve o gun yerli gruplarin konseri oldugu icin pena atsan yere dusmeyecek bir kalabalik olsun diyerek benle iletisime gecmelerini istemedigimi soyledim. bunu hangi program yapar? bugun kimse programi izlemesin der? ve daha neler neler.. internet sitemiz kurulunca hepsini ve daha fazlasini orda bulabileceksiniz zaten.

hadi butun rockcılar alarma gecelim!

alarmaaaaaa! dım tıs dım tıs!

ikinci not: KAYIP PENA 1.ROCK FESTIVALI 3 subat cumartesi gizli bahce beach parkta,antalyada. alt gruplar:masum pinokyo,pastil,girdap. ust grup: YAMAÇ ve grubu. giris:10ytl

ucuncu not:www.kanalvip.com.tr’den antalya dısındakiler internette canlı yayını 13:15-15:00 saati arasında izleyebilir. tekrarları gece 2 ya da 3 arası bir saatte izlenebilir.
_________________
zaman öldürmek cinayet değil, intihardır.

FUNda-hipANGEL-kaplumTOSBA
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
kayıp sloganımız bulunda: kayıp pena, once icinde ara!
_________________
zaman öldürmek cinayet değil, intihardır.

FUNda-hipANGEL-kaplumTOSBA
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
pazar gunu yani yarın saat 15:00'te antalya kaleici gizli bahcede kayıp pena dekor kermesi yapılacak, dekor sponsoru bulamamaktan dogan eksiklik seyircilerin getirdigi esyalarla tamamlanip, asıl amacı yerli gruların ve izleyicilerin ve rockcıların ve benim daha da kaynasmamizi ve programla ilgili elestirilerini almaktir. secilen dekorlar pazartesi gunku ilk programda o esyayi getiren seyirci tarafindan canli yayinda dekor olarak yerlestirilecektir.
_________________
zaman öldürmek cinayet değil, intihardır.

FUNda-hipANGEL-kaplumTOSBA
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Şu ana kadar kayıp penaya konuk olan ya da canlı telefon baglantısıyla konustuklarımız:

- Güven Erkin Erkal (Yuxexes)

- Aylin Aslım

- Taner Öngür (Moğollar) (2kere)

- Nejat Yavaşoğulları (Bulutsuzluk Özlemi)

- Hayko Cepkin

- Aykan ilkan (2kere)

- Murat İlkan (Pentagram) (2kere)

- Demir Demirkan

- Burak Gürpınar (Kurban ve Athena)

- Renan Bilek(6kere)

- Gür Akad

- Demirhan Baylan

- Deniz Yılmaz (Kurban ve Panik)

- Cenk Taner (Kesmeşeker)

- Taylan Dedeoğlu

- Tolga Kaya (Zardanadam)

- İlkin Kitapçı (Dorian)

- Engin Yörükoğlu ( Barış Manço ve Moğollar)

- Murat NET(2kere)

- Tuncay Korkmaz (Anima)

- Görkem Karabudak (Çilekeş)

- Akın Eldes (Bulutsuzluk Özlemi ve Pinhani)

- Aydilge

- Barış Orhan ( Deja-vu)

- Zeynep Eylül Üçer (Pinhani) (2kere)

- Cenk Ünnü (Pentagram)

- Taylan Dedeoğlu (Pentagram)

- Hakan Utangaç (Pentagram)

- Metin Türkcan (Pentagram)

- Mete Sohtaoğlu (Beton Radyo Programı)

- Öykü Onur Tanyel (Yuxexes)

- Gökçe Kaan Demirkıran (Rock Belgeseli)

- Deniz Kahya (Poem Organizasyon ve Menajer)

- Sevil Erdoğan ( Netbul.com Editörü)

- Selim Serezli (Sony BMG- Pazarlama Direktörü)

Aklıma gelmeyen isimler icin simdiden ozur dilerim. . .
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
25.05.2007 Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu

KAYIP PENA ROCK FESTİVALİ

Çıkacak Ünlü Gruplar sırasıyla:
Deja-vu
Cem Adrian
Redd
Bulutsuzluk Özlemi

Çıkacak Antalyalı Alt Grup:
Pastil

Kapı açılış: 18.00
pastil 18:10-18:30 (20dk)
deja-vu 18:45- 19:45 (60dk)
cem adrian 20:00- 21:00 (60dk)
redd 21:15- 22:15 (60dk)
bulutsuzluk ozlemi 22:30- 24:00 (90dk)
Bilet Fiyatı: 20 YTL
Ayrıntılar: www.kayippena.net

Yardımlarınızı bekliyoruz, sponsor arayışı hala surmektedir.

Proje Sahibi ve Organizator: Funda Alpaslan (hipangel)
 
kayıppena isimli sahsın kayıppena ile alakası yoktur. kayıppenayı karalamak icin alınmıs bir isim ve yapılan bir saldırıdır. internet suclarından haberi olmayan bu arkadas, yakında ogrenecektir.
 
ilk olarak kayippena nickini isteyen kisi kullanabilir bu sizin markaniz degil yok dunya uzerinde lisansladiysaniz o zaman site yonetimine belgeleri verin silsinler aksi takdirde bu ismi kullanmak herkes kadar hakkimiz
ayrica kayippena size ait bir olgu degil bir siirdi yanilmiyorsam ve cok sevmistim bende o yuzden kullaniyorum
internet sucu olarak bir sey yok hipangel linki verilen sitede senin programindan sahneler gosteriliyor sadece
ama bu sahneler suc olusturacak kadar kotu ise bu durumda dusunmesi gereken sensin cunku hakli cikiyoruz seni elestirmekte
sahsina hicbir hakaret etmiyoruz buda cabasi
simdi bizi dava edeceksen sana yolunu tarif edelim sitemize gelirsen sana anlatiriz nasil yapacagini aslinda senin sitenden yapacaktik ama uyeligimizi silmissin
hukuktan bahsetmeden once isin yolunu yordamini okuyup gelin bize
sizin yaptiklariniz hatali seyler ve biz elestiri yapince dava etmek istiyorsaniz buyrun ama dogru durust seyler ile gelin bize cunku siz bizi dava ederseniz sizin sitenizde o kadar cok sey cikartirizki dava edilecek inanin altindan kalkamazsiniz
buradan site yonetimine ozur borcluyuz cunku site genelini ilgilendirmeyen bir konuda link verdik ancak tepkimizi gostermek icin yaptik bunu
karsimizdaki kisiler daha hicbir seyi dogru durust bilmeden elestirilerimize hakaret, kufur ve iftira ile karsilik vermislerdir bizde tamamen onlarin programindan alintilarla bir sitecik yaptik onlara
eger kurallariniza uymuyorsa lutfen link iceren mesaji silin ancak bu mesajin kalmasini rica ediyoruz
 
Kullanıcının gerek tavırlarında gerekse rumuzunda herhangi bir terslik göremedim. Madem kayippena rumuzunun alınmasından bu derece rahatsız olunuyor, bunu engellemek için o rumuzu daha önceden alabilirdi hipangel. Şu anda bizimle alakası var ya da yok biçiminde bir açıklama yapmak yersiz.
 
Geri
Üst