Freeware Müzik Yazılımları (korsana Hayir!)

yardim

benim tam olarak istedigim sey su :muzik parcasındaki gitar solosunu cıkarmak.boylece solosuz muzigi dinlerken soloları da kendim atmak.yanınızda surekli bir orkestra anliyacagınız.bunu gerceklestirebilecek bir program varmı yada bilgisayara bir parca,ses kartı vs.bi rakadasim bu tip biseyden bahsetmisti.gercek mi yoksa beni kafaya mi almis.bu konuda beni bilgilendirirseniz cok memnun olurum.

herkese tesekkurler
 
kristal programı neden kullanırken şu hatayı veriyo acaba? : An unexpected error occured, try to save your work and restart the application. (please send the file C:\Program Files\......\Kristal.LOG to [email protected]. Thanks!)

zaten bu hata yüzünden save edecek bi work yapamıyorum ki :) acaba bahsedilen dosyayı gerçekten o adrese göndermem mi gerekiyo yoksa nedir yani böyle bi durumla karşılaşmamıştım hiç :)
 
Merhaba... Göndermeni istedikleri dosya bir kayıt dosyası, programın hata verme sebebini o dosyayı inceleyerek bulabilirler. Sisteminin özelliklerini ve o log dosyasını bence email adreslerine gönderki bir çözüm bulabilsinler. Bu arada yeni versiyonu çıkmış belki onu denersen aynı problemle karşılaşmassın. Kolaygelsin.
 
Çok teşekkürler selim süper bir başlik ve benim gibi amatör home studio sahibi biri için mükemmel bir içerik. Reason hakkında bir şey merak ediyorum kaliteli bir ses kartı ile tüm insanlığı tehdit edebilecek mükkemmel bir program fakat ne siz bahsetmişsiniz nede ben kullanan gördüm ne düşünüyosunuz?
 
Sitedeki 4 üncü saatim yaklaşık ve bu işe yeni başlıyorum ve akademik olarak ta okumaya hazırlanıyorum.Korsana Tabiki Karşıyım selimaysan a burdan teşekkürler....
 
Merhabalar... Büyük ihtimalle kayıtları yaptığın ekranda, ölçülerin yazdığı (1 2 3 4 ) yerde, solda bulunan küçük üçgenler (locator) ile parçanın başlangıç ve bitişini işaretlememişsindir. Crtl + Sol klik ile başlangıç, Ctrl + Sağ klik ile bitişi seç ( açık mavi ile seçildiğini göreceksin). Sonrada "File" menüsünden "Export Mixdown"... Kolay gelsin.
 
Fastracker2 yi önerebirim ilk sayfada konusu geçen modplug tracker ın benzeri internette bedava geziyor modplug'da olduğu gibi aşağı doğru kayan bir squence yada her neyse onun gibi birşeye yazıyorsunuz notaları cep telefonunda olduğu gibi c-5 a-4 vs gibi ben 6 yıldır onu kullanıyorum işin en güzel tafı ise 600kb gibi bir dosya boyutunun olması bunun içinde sample lar yok tabii :)
 
FastTracker benim çok eskiden kullandığım bir mod editör idi ki ben onu manuel drum machine gibi kullanıyordum.. Klavyeden çıkardığım iki kabloyu kick pedalı yapmıştım.. Tabi o zaman kayıt v.s. gibi durumlar yoktu, o amaçla kullanmıyordum.. Ama .mod dosya formatı artık pek kullanılmıyor..(Aslında çok kullanıldığı zamanı da hatırlamıyorum).. Adam akıllı bir ev stüdyosu çalışmasında da pek işe yarar bir yazılım değildir fasttracker... Yine de programın adı biraz yanıltıcı.. Sanki track'leri reel olarak kaydedip kurcalayabilirmişsiniz gibi bir izlenim veriyor ki (çok uğraşmadığım bu program bunu yapabiliyorsa bile) ana amaç bu değil bu yazılımda... Midi mantığına benzeyen mod mantığında çalışmak isteyenler için iyidir tabi ona sözüm yok....

Bir de reason freeware değildir, bu başlıkta lafının geçmemesinin sebebi de budur...Fakat reason üzerine başlıklar bu kategoride mevcut...
 
Merhabalar Selim Aysan ve bütün forum kullanıcıları;

Cubase, Reason, Sonar ve Acid adlı müzik yazılımları bir müzik parçasının A'dan Z'ye kayıdı için yeterlimi ?

Birde bu programları temin edebileceğimiz yerler ve fiyatları hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim teşekkürler...
 
kaıt yapmak için reasona ihtiyacın yok, reasonda kayıt yapamazsın, samplerları ve synth modülleri ile midi ile müzik yapabilirsin. cubase ve sonar ise ikisi aynı işi yapan rakip yazılımlar, ikisini birden bulundurmanın pek manası yok.

editing için basit bir wav editör işini görür, ben cubase kullanıyorum onun editöründe rahat değilim.
 
bib kaç para, nereden alınıyor, orjinal yasal kopyasına sahip birisinden ikini elini almak isterim (korsana hayırcı bib kullanıcılarından öğrenmek isterim:)
 
Band in a box çözebildiğim kadarı ile harika ama genede daha bir çok özelliğini anlamadım..kullanımı konusunda google da bazı siteler buldum ama onlarda daha çok kullanıma yönelik değil..Band in a box u öğrenebileceğim bir kaynak bilen var mı acaba?
 
Geri
Üst