R Rock_metal 20 Şubat 2016 #1 Arkadaşlar ben yeni musedo t-40 akort cihazi aldım sorum bu cihazla elektro gitarimi da akort edebilirmiyim? Şimdiden teşekkür ler.....
Arkadaşlar ben yeni musedo t-40 akort cihazi aldım sorum bu cihazla elektro gitarimi da akort edebilirmiyim? Şimdiden teşekkür ler.....
santamarias 20 Şubat 2016 #2 Rock_metal demiş ki: Arkadaşlar ben yeni musedo t-40 akort cihazi aldım sorum bu cihazla elektro gitarimi da akort edebilirmiyim? Şimdiden teşekkür ler..... Hepsini görmek için tıklayın... Tabiki edebilirsin. Bütün gitar türlerine uygundur o aletler.
Rock_metal demiş ki: Arkadaşlar ben yeni musedo t-40 akort cihazi aldım sorum bu cihazla elektro gitarimi da akort edebilirmiyim? Şimdiden teşekkür ler..... Hepsini görmek için tıklayın... Tabiki edebilirsin. Bütün gitar türlerine uygundur o aletler.
R Rock_metal 20 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 santamarias demiş ki: Tabiki edebilirsin. Bütün gitar türlerine uygundur o aletler. Hepsini görmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim
santamarias demiş ki: Tabiki edebilirsin. Bütün gitar türlerine uygundur o aletler. Hepsini görmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim