Decentra (Ex- Post Mortem)(Power, Progressive Metal)- Ankara

babalar geçen konserde baya iyi çaldınız çoşturdunuz dicektim de pek izleyen yoktu sağlık olsun. Ama mutlaka diğer programda izleyenleriniz artacaktır bundan eminim.
yağmurun gazabına uğradınız sanırım,bizde uğradık. hepceğizinize sevgilerimi uçuruyorum. bu arada konserin sonuna doğru yolcuya gelen elemanlar süperdi :)(bodrumlulara slmlar :)) dümbelek ilker de saolsun kafası iiydi kaldırıp kafa salladık boyuna beraber. hülasası süpersiniz devamını umuyoruz oytuncan,semihkelcan,yalcınbüskücan, kerem abi :) si u.
 
Arkadaşlar, davulcumuz Kerem Azak gruptan ayrılmıştır, davulcu arayışındayız, ilgilenenler burdan öm yoluyla yada msn'den ulaşabilirler.
 
yeni gördüm başlığı amma adem isimli bi arkadaşın nickinde paso post mortem yazardı bilmem bi alakası var mdır tanışr mısınz amma:s neyse kolay gelsin beyler
 
ya bence karıştırılması baya kötü olur o bayan grubu ben dinledim ve hakkaten tırmaladı kulağımı siz niyetine onları dinlemiş olsaydm bi daha dinlemek istemezdim şahsen soruna yol açması da muhtemek bi durum :s
 
Arkadaşlar, grumuzun yeni davulcusu Doruk Öztürk olmuştur. Çok yakın bir zamanda kendimizi yine sahnelere atacağız:) Hayırlı uğurlu olsun.
 
Arkadaşlar yine davulcu arıyoruz, dönmedi bi şansımız:(
Yolcu'nun 21 Şubatta açılmasından itibaren orda programa başlicaz (yeniden). Heavy, thrash, prog tarzında çalıroz ve 8 tane bestemiz var, çok acil davulcuya ihtiyacımız var. Twin leri sağlam bu tarzlarda çalabilecek ve uzun süreli bir davulcu arıorz. İlgilenenler lütfen kısa sürede ulaşsınlar.

msn: [email protected]
gsm: 0506 547 63 70
 
Aman yarabbey, Mortem is Back :D
Arkadaşlar Doruk arkadaşımızı döve döve geri getirdik gruba :D
Yolcunun açılmasıyla beraber programımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Açılış tarihi 21 Şubat'ta gözüküyor ama ertelenme durumu da olabilir.
 
Hayırlı olsun program dostlarım , en yakın ve uygun vakitte izlemeye gelicem.Lakin perşembe günleri sanırım sahne saatlerimiz pişti oluyor ama ayarlarım bişeyler :)
Başarılar...
 
Geri
Üst