Decentra (Ex- Post Mortem)(Power, Progressive Metal)- Ankara

Rhadamantys ten selamlar. bugün oranın yalıtımı için çalıştık tum gun ama sizi dinlemeye kalamadık. bi dahaki sefere ins. Bizde sizi çarş bekleriz =)
 
Merhabalar; Ankaralı Heavy metal ve rock grubu RhadaMantyS ilk Demo
albümü Endless Wars' u çıkardı.

Ayrıca grup her Çarşamba YOLCU bar'ın yeni yeri olan sakarya caddesi
İnkılap sokak'ta saat: 22:00 'de sahne almaktadır.

grubun internet sitesi olan;
www.rhadamantys.com

ve yine grupla ilgili bilgilerin yer aldığı;

www.myspace.com/rhadamantysrockband

ADRESLERİNDEN GRUPLA İLGİLİ GÜNCEL BİLGİLER ALABİLİRSİNİZ.
GRUBUN İLK KLİBİ OLACAK ENDLESS WARS ÇOK YAKINDA
 
Arkadaşlar son dakika bir kadro değişikliği yapmış bulunmaktyatız.
Davulcumuz "Kemal Hatipoğlu" (Power Kemal) olmuştur. Kemal'e grup adına hoşgeldin diyorum.
 
hell yeah baby ;)

Hoşbulduk kardeşlerim.

Öncelikle Tayfun' la (NECROMANCER) tekrar aynı grupta yer almanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduğumu belirtmek isterim. Bununla birlikte Oytun (lichking23) ve Semih (KehaneTSemih) kardeşlerimin bana karşı olan, beni onure eden seviyedeki sevgi, ilgi, beğeni ve saygıları için kendilerine sonsuz teşekkür ederim.

Bir süredir ara verdiğim naçizane müzik ile uğraşıma böylece tekrar başlamış olmaktayım. Bundan sonra Post Mortem ve bir başka projemle birlikte müzikle ilgili olarak yoluma devam edeceğim.

Post Mortem olarak bu kadroyla gerçekten çok güzel, eğlenceli ve akılda kalıcı işler, performanslar ortaya koyacağımza can-ı gönülden inanıyorum. Zaten hem enstrümanistliği hem de insanlığıyla gerçekten çok iyi olan bu arkadaşlarla daha azını beklemekte yersiz olur. Umarım dinleyecek, izleyecek olan arkadaşlarda bu görüşüme hak veriyor olurlar.

Bunlarla birlikte uzun zamandan sonra gerçekten yüreğimde yatan ve istediğim türde müzik ( bilen bilir :) Oyutn zaten lakap gibi belirtmiş. ) yapabileceğim bir grupta yer alıyor olmanın ayrı bir hazzını ve heyecanını duymaktayım.

Bu yeni kadroyla bir aksilik çıkmaz ise yakın zamanda ilk performansımıza çıkıyor olacağız. Yeri geldiğinde zaten detaylar buradan duyurulacaktır.

Tekrar hoşbulduk kardeşlerim.

Görüşmek üzere...
 
Geri
Üst