Decentra (Ex- Post Mortem)(Power, Progressive Metal)- Ankara

n544439910_428597_2466.jpg


Konserde görüşmek üzere arkadaşlar ;)

Saygılar , sevgiler...
 
CelestialEra demiş ki:
hell yeah baby ;)

Hoşbulduk kardeşlerim.

Öncelikle Tayfun' la (NECROMANCER) tekrar aynı grupta yer almanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduğumu belirtmek isterim. Bununla birlikte Oytun (lichking23) ve Semih (KehaneTSemih) kardeşlerimin bana karşı olan, beni onure eden seviyedeki sevgi, ilgi, beğeni ve saygıları için kendilerine sonsuz teşekkür ederim.

Bir süredir ara verdiğim naçizane müzik ile uğraşıma böylece tekrar başlamış olmaktayım. Bundan sonra Post Mortem ve bir başka projemle birlikte müzikle ilgili olarak yoluma devam edeceğim.

Post Mortem olarak bu kadroyla gerçekten çok güzel, eğlenceli ve akılda kalıcı işler, performanslar ortaya koyacağımza can-ı gönülden inanıyorum. Zaten hem enstrümanistliği hem de insanlığıyla gerçekten çok iyi olan bu arkadaşlarla daha azını beklemekte yersiz olur. Umarım dinleyecek, izleyecek olan arkadaşlarda bu görüşüme hak veriyor olurlar.

Bunlarla birlikte uzun zamandan sonra gerçekten yüreğimde yatan ve istediğim türde müzik ( bilen bilir :) Oyutn zaten lakap gibi belirtmiş. ) yapabileceğim bir grupta yer alıyor olmanın ayrı bir hazzını ve heyecanını duymaktayım.

Bu yeni kadroyla bir aksilik çıkmaz ise yakın zamanda ilk performansımıza çıkıyor olacağız. Yeri geldiğinde zaten detaylar buradan duyurulacaktır.

Tekrar hoşbulduk kardeşlerim.

Görüşmek üzere...

Kemal kardeşim ne güzel yazmışsın öle walla ağlayasım geldi, ama çok doğru söylemişsin bende inanmaktayım , çok güzel işler yapacağız :)
 
Arkadaşlar son dakika bi kadro değişikliği ile karşınızdayız: "Özgün Elpek" yeni gitaristimiz olmuştur. Hayırlı uğurlu olsun..
 
güzel performanstı... Fakat vokalin sürekli seyircilere yan durması sahneyi yandan izliyormuşum gibi hissettirdi bana... Biraz daha seyirciye oynasa vokal... boş duvarlara değilde seyircilerin gözlerine baksa daha etkileyici bir performans sergileyebilirsiniz diye düşünüyorum...
Başarılar dilerim...
 
Arkadaşım Özgün'ün konserine geldim diye geldim ve grup olarak beğendim.

Ancak,

Vokalinizin eli arka cebinde Don't Talk to Strangers söylemesi acaip sinirime dokundu ve BANA GÖRE yaptığı müziğe saygısızlık edermişçesine bir tutumdur tamamen rahatsız edici. Stüdyoda geyik yaparmışçasına bir duruş ve tavır vardı vokalin sahne performansında, bu beni fazlası ile rahatsız etti. Çok sevdiğim şarkılar çalınmış olmasına rağen keyfimi kaçırdı. Ya da 'sesim çok tiz kusura bakmazsınız umarım' tarzı konuşmaları da aynı şekilde. Grup ileriyi düşünüyorsa vokal arkadaşımız hareketlerinde biraz daha dikkatli olmalıdır die düşünmekteyim.

Başarılar, iyisiniz arkadaşlar.
 
Peki abi.. :LOL: studyoda geyik yaparmışcasına değil geyik yapıyordum zaten itirazmı var olsada farketmez DIO ya saygısızlık falan tribin bana daha geyik geldi şahsen ne alaka!!!Hazırolda metal müzik yeni bi fikirmi olabilir aslında :)
 
beyler yeni haberler neler. konser beklentimizi karşılayın artık. TOBB şenliklerinde ki performansınızdan sonra sevenlerinizin başka konser beklentileri doğal olmalı. harika bir performanstı.. bu arada eleman değişiklerinizde çok yerinde olmuş. çok uyumlu ve sağlamsınız.. başarılarınızın devamını diliyorum ve yeni konserler bekliyorum.
 
:) Saolasın ..Bize göre vasat bi konserdi ama ilk sahneye göre normal tabi çok yakında konser haberleri geliyor bestelerlede konserleri pekiştircez efenim teşekkürler..
 
Teşekkür ederiz güzel yorumların için, Tayfun arkadaşımın da dediği gibi en kısa zamanda yeni konser haberleri ile karşınızda olacağız.. :)
 
Geri
Üst