Hayalet Sürücü-Ghost Rider

update072205_ghost.jpg


YÖNETMEN: Mark Steven Johnson

OYUNCULAR: Nicolas Cage ,Eva Mendes ,Raquel Alessi
SENARYO: Mark Steven Johnson
FİLM TÜRÜ: Aksiyon/Fantastik/Gerilim
SÜRE: dak.


Johnny Blaze, tehlikeli motorsiklet sahnelerinde oynayan bir dublördür. Beklenmedik olaylar sonucu babası ve kız arkadaşının hayatı karşılığında ruhunu şeytana satar ancak bu değiş tokuş onu geceleri ortaya çıkıp intikam alan şeytani ve lânetli bir ruha dönüştürür. Artık o motorunu cehennemin ateşiyle alev alev sürmektedir.
 
Ya aslında ben de Nicolas Cage i her role yakıştıramayanlardandım ama bence gayet iyi göğüslüyor yaptığı işi.Bu filmim fragmanını ilk gördüğüm de aklıma Vampire' Kiss geldi ordada bir vampiri oynuyordu..Neyse merakla bekliyoruz.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Bende şimdi izledim.Hazır sıkakken yazım dedim filim bekledigim gibi çıktı gayet güzeldi.Efectler çok manyatı hele.Cage de iyi oynamış karekteri.Ell hareketleri falan romandaki gibi orjinal.
O motorun dönüşü beni mest etti ya.2 tane hayalet sürücüsü yolda yan yana giderken görüntü muhteşemdi.
Kesinlikle izleyin burda tecrube konuşuyor bakın
Gerçi ben birazdaha aksion isterdim.Ana kötü karektere ulaşıncaya kadar yeteneklerini ögrenme aşamasında rakiplerini koyal alt etti.Şöle dişe diş bi 10 dk kapışma olsaydı.O zaman uçardım işte.

İzleyin.O zaman sıcak POPCORN
 
10 sene önce falan Nicolas cage i Superman filminde oynatmak istemişlerdi neyseki olmadı :D
Hayır Cage'i severim de superman de olamazdı be abi :D
Ghost Rider olarak iyi gitmiştir bence filmi izlemedim ama.
Zaten Cage çizgi roman fanatiği imiş.
Asıl adı Nicholas Coppola olduğu halde amcasının sayesinde (Francis Ford Coppola) şöyle böyle oldu denmesin diye bir marvel kahramanı olan Power Man'in (nam-ı diğer) Luke Cage'in soyadını kullanmaya başlamış.

Bu arada Luke Cage'in de filmi geliyor. Diğer proje aşamasında olan süper kahraman filmlerinden benim 4 gözle beklediğim Wolverine var. Hugh Jackman abi başrolde tabii ki.

Imdb.com'dan baktım da şimdi Luke Cage'in kankası Iron Fist'in de filmi geliyor Ray Park başrolde daha iyi bir seçim olmazdı ;)

Iron Man'in çekimlerinede yakında başlanacakmış Roberd Downey Jr. Iron Man-Tony Stark
 
ya bildiğim kadarıyla bu marvel in kahramanlarından biri ve bayağıdır takip ederim filmini de bekliyorum
ama ghost riders bir takımdı tek bişi değil diye biliyorum bir tane var ki o benim adamım
mezarlıkta atları sürüyor hoş bir filme benziyor bakalım izleyelim görelim
 
Bence Nicholas Cage yerine başkası da olabilirmiş sanki biraz hıyar gibi durmuş motorun üstünde ayıptır söylemesi :)
Konusu kolpalarla dolu ama yine de eğlenceli bir film.Gaz sahneler hakkaten baya gaz olmuş. :)
 
Tam emin değilim orijini hakkında ama eski bir kovboy efsanesi vardır ghost riders in the sky diye şarkısıda var hatta johnny cash falan da yorumlamıştı. Blues Brothers 2 soundtrack te de var. Marvel'ın eskiden ghost rider diye kovboy süper kahraman varmış. (insanüstü ama)Oran esinlenilmiş olabilir.

Motorsikletli ghost rider sanırım aynı kökenden geliyor. Hatta o bahsettiğiniz filmdeki atlı karakter o olma ihtimali yüksek.
 
ghost raider tek kelime ile muhteşem spıder-man ve x-men uyarlamalarından sonra en iyi çizgi roman uyarlaması.nicolas gage ''cuk''oturmuş tonny blaze rolüne.o kovboyda çok iyiydi.
 
Geri
Üst