2.el gitar alan müzik mağazaları?

elimde ilk defa 2.el olacak bir jackson var.Bi mağazaya satıcam galiba çünkü verdiğim ilanla kimse ilgilenmiyor :) tünelde akdeniz müzik kadköydeki srv music ten başka bir yer bilen varmı?
 
hiç tavsiye etmem gitarın hammallıgını cekersin bosu bosuna cunku duyacagın rakamlar o kadar can sıkıcı rakamlar olacak ki kızamıyacaksın eve donusunde gülümseme yuzunden eksik olmuyacak :) bende zamanında jackson dk2 gitarımı goturdugumde (full dimarzio manyetik modifiyeli bi aletti ) en yuksek rakamı en sıradan en dandik dukkan verdi oda 350 ytl idi :) :)
 
satma koy bir dükkana belittiğin fiyattan satsınlar üzerinden alacakları yüzdede de pazarlık yap daha rahat edersin çünkü direk satarsan çok komik rakamlar duyacaksın...dediğim olay için ankara da en uygun yer TRİO müzik tir...
 
Tüneldeki senkop müzik 2.el gitar alıyor.Daha dün gördüm cama kocaman yazmışlar.Bildiğim kadarıyla birde Kadıköydeki SRV müzik alıyor.
 
gitar pahalıysa dükkan (bence srv müzik) vasıtasıyla satmak iyidir. pahalı derken şöyle sıfırı 1000 dolardan fazla olan aletleri kastediyorum. yoksa kendi imkanınızla satın bence.
 
Geri
Üst