Turkrock.com Oyuncuları İçin Online Oyun(lar)

Arkadaşlar popomundo'da New York'u seçtim..

Şimdi bir dilek var anamın... birine sarıl diyor.. Ama önce biriyle tanışmam lazımmış.. Ben burda birini bulamam be yav, ingilizce bilmiyorum :D

O yüzden istanbula gitmem lazım, nasıl yapılacağını sordum, paran varsa uçakla gel, yoksa otostopla dediler; ama nasıl yapıldığını söylemediler forumda! Bilen varsa nasıl lacağını anlatabilir mi?

Bu arada oraya gelince evsiz barksız kalacağım haliyle.. Orada aç sefil yaşamayalım; nasıl olacak o işler ?
 
deLacrox demiş ki:
Arkadaşlar popomundo'da New York'u seçtim..

Şimdi bir dilek var anamın... birine sarıl diyor.. Ama önce biriyle tanışmam lazımmış.. Ben burda birini bulamam be yav, ingilizce bilmiyorum :D

O yüzden istanbula gitmem lazım, nasıl yapılacağını sordum, paran varsa uçakla gel, yoksa otostopla dediler; ama nasıl yapıldığını söylemediler forumda! Bilen varsa nasıl lacağını anlatabilir mi?

Bu arada oraya gelince evsiz barksız kalacağım haliyle.. Orada aç sefil yaşamayalım; nasıl olacak o işler ?
abi paran var ise şehir hizmetlerinden hava alanına git ve ordan bilet al ama paran yoksa seyahat yollarına gel ordan (ilk önce popomundo haritasına bak )hangi şehirden hanhi şehire geçeceğine direk istanbula gidemezsin) bu şekilde gidebilirsin ayrıca gitmene hiç gerek yok istanbula newyork tada çok türk var isimleri yabancı ayrıca tanımanada gerek yok birisine sarılmak için sadece bir kaç gün ilgilenin birbiriniz ile.
 
Hmm anladım, sonuç olarak gitme kal diyorsun öyle mi? Zaten yorucu gibi geldi bana, burda işim var evim barkım var falan :p

Birisiyle ilgileneyim de o birisini nereden bulacağım peki? :D Yada bu hatunla ilgilen diye bir buton var da ben mi göremiyorum :)

Ve son olarak; Karakter menüsünde Groupie'ler var! Bunun anlamı nedir? Seçince ne oluyor ?

Teşekkürler ;)
 
evet abi gitme kal birisi bulup ilgilenmen için bir yere gitmen lağzım yani karakterini götürmen lağzım .şehir e git orda orda yeşil alanlar var orda bir sürü kişi vardır herhangi bir park a tıkla sağ alt tarafta karakterini götür var ona tıkla karakter oraya gitsin sonrada mekanda bulanan karakterler var ordan kendine bir bayan seç yanında ilgilen yazar zaten ilgilen yap konuş falan vs var onları yaparsın bir iki gün böyle sonra sarıl seçeneği çıkar işi ilerletirseniz öp çıkar daha ileride tutkulu öp daha ileridede seviş çıkar daha ilerisindede ayak üstü bir posta çıkar :D "Groupie" olayı ise konser verirken sana sarkan kişiler sahnede falan. bence kendine bir iş bul abi iyi bir iş ben londradayım haftada 1220$ kazanıyom barmenim camia ya git ıts pop dergisine tıkla seri ilanlar var orda iş ilanlarına tıkla güzel bir iş bul.kolay gelsin.istediğin zaman ö.m soru sorabilirsin abi çünkü çok karışık çözmem baya zaman aldı benimde.
 
"Şehir"e gir, aşağıda "seyahat yolları" var, orda gidebileceğin yerler yazar. Direkt İstanbul'a gidemezsin ama aktarmalı otostop mümkün. Ayrıca birine sarılman için memleketini terketmene gerek yok, o şehirdeki birkaç insanla arkadaşlık kur, sürekli ilgilen, bir süre sonra nasıl sarılacağını görürsün. ;)

Evsiz, barksız kalırım diye korkuyorsan hiç çıkma yola da. Yeni bir ev tutman gerekir ya da otelde kalman. İkisi de maddiyat ister, yeni bir oyuncunun altından kalkacağı yük değil. Gelişmene mi bakacaksın, yoksa çalışıp yaşayacağın bir yer mi tutacaksın! Sen düşün işte. ;)

Sevgiler...
 
conquer online oynayan var mı? ben 1 sene once oynamayı bıraktım lvl 110 trojanım var. ama eğer kafa dengi adamlar oynamak isterse tekrar başlarım. bu arada oyunu steve harris(iron maiden bassçısı)'te oynuyor. arkadaş listemdeydi en son. ama çok nadir online oluyordu.

oynamak isteyenler için link:

www.conqueronline.com (oyun download ve account tamamen ucretsiz)
 
futbol oyunu var puan lı www.powerchallenge.com giripğ üye oluyorsunuz ben bu oyunu oynuyorum bi sürü oyuncu ile maç yapıyorsunuz kazanan level atlıyo oyuncalırını güçlendiriyor. fifa gibi grafikler var nerdeyse oyun pc ye yüklrenmiyor site üstünden oynanıyor üye olun mesaj atın kapışalım :)
 
yahoo da bilardo çok sarıyo şahsen...
gerçi orda nasıl sadece site üyeleri toplanabilir, oyun oynayabilir, şu an için düşünmedim ama önceden oyuna katılmak isteyen gelip burda katılcaklarını belli edip, yahoo pool da aynı odada toplanıp oyun oynanabilir sanki....hatta önceden kimin kiminle eşleşeceği belirlenip turnuva bile yapılabilir ama biraz sayıya ihtiyaç duyulur tabii...
 
Lord Of The Rings - Shadows of Angmar mıydı neydi ? Tam size uygun. O da olmaz ise, Age of Conan Hyborian Adventures ...

LOTR- Yüzük savaşına giriyoruz işte. Değişik bişi. Önemli sahnelerde rol alma falan var.

Age of Conan- conan devrini yaşıyoruz. Hem şehir kurup, ordu kurma, strateji olarak ilerleme var. Hem RPG .. Bir işe girme, orduda görev alma vs vs.

Bir bakın derim. ;)
 
saatlerce oynanmadan online oyunun zevki çıkmaz bana göre , oyundan gerçekten maksimum zevk almak için biraz zaman ayırmak gerekir bu bağlamda. öteki türlü alacağın itemların da pek bir önemi kalmaz yarım yamalak oynamış olursun. aklıma gelen şuan dota klanı kurabiliriz eğer w3 oynayanlar varsa aramızda. diğer aklıma gelen oyunlar gerçekten zaman alan , anti-sosyalliğe kadar götürebilen şeyler , onları söylemesem daha iyi olacak :D ama beraber bişeyler yapmak çok güzel olur.
 
Online oyunlar derken, kastım Turkrock üyeleri arasında oynanabilecek, kapatınca bitecek oyunlardı :)

Stronghold Crusader kapışan var mı benle?
 
Bu taraflara ilk kez mesaj atiyorum ama...

Ilgilenen varsa satranc oynariz. ;)

www.gameknot.com sitesi uzerinden. Zaman siniri yok. Her hamle icin 3 gunden 14 gune kadar sure de var...

Konuyla alakasiz mi oldu acaba :roll:

Neyse ben Muzik Enstrumanlari forumuna uzayayim ufaktan... :LOL:
 
Geri
Üst