Turkrock.com Oyuncuları İçin Online Oyun(lar)

Setheist demiş ki:
Dünkü buluşmada aldığımız bir karar doğrultusunda, bizi saatler boyu makine başına hapsetmeyecek, saatlerce level atlayayım derdi olmayacak ve online olarak rahat oynanabilecek bir oyun aramaktayız.
Önerilerinizi ve karar alındıktan sonraki yazıları burada görmek istiyoruz.

Benim önerim Diablo - LOD ama :)

Level 84 Sorceress'im var single player'da. Battlenet karakterlerim sanirim zaman asimindan iptal olmuslardir :D

Ilgilenen olursa bu ara bos zamanim var, tcp-ip'den takilabiliriz LOD'da.
 
bende evde net olmadığından crusader prosu oldum kaç gündür gözümü kırpmadan oynuyorum , üstüne bir de hasta oldum , dışarı çıkamama gibi bi durum da oluştu valla kötü de olmadı :D bugün başvuruyu yaptım , haftasonuna kadar bağlarlar. haftaya kadar single'la idare edeceğim artık :)
 
Abi ortak oyunlar söyleyin alabileceğimiz her daldan.. Hamachi denen kubidikle oynayalım..

Hamachi olayı çok basit, açıyosun, kuruyosun server hemen, arkadaşın giriyo, sonra oyuna giriyosun, Lan ve ya Local işte oradan kuruyosun, arkadaşın da kendi oyununda Lan kısmından bakıyor, pat oyundasın.. Öyle direct ip vs vs derdi yok.. Hamachiyi bilmeyenler varsa.. :D

Boş vaktiniz varsa ki benim çok var, her daldan ortak oyunlar belirleyelim, alalım ve oynayalım :D
Hem zaman geçer, hem kaynaşırız.. Ben alamam, indiririm anca 1-2 günde ama, söyleyin yeter. :)

Similasyon olarak Armed Assault'u öneriyorum, savaş sim'i işte.. İsteyenlere Türk ordusunu da hemen veririm..

Buyrunuz ilk izlenim için
www.turkishunion.com

Hem oyunu hem türk ordusunu görün.. Sağlam eğlence olabilir :D

Strateji olarak ise Lotr Battle for middle earth II var. (Çok iyiyim laf aramızda :D) Sonra World in conflict var (iğrenç oyun) sonra Company Of Heroes var (bu deli) Bunlara sahip arkadaşlarla hemen oynayabilirim.. :D COH daha iniyor gerçi..
Ha yeni oyun takılmıyorum derseniz, ben de eski oyun takılmıyorum :p Netten tam indirebileceğim bir adres atın bana, indiriyim, öğreniyim.. Ya da siz gidin yeni oyun alın abi yav :D Satranç bilirim ama bir elden sonra bayıyor online ortamda.. Maçın yarısında sıkılıyorum bi de taşları elleyemediğim için. :(

Zaten adam gibi oynayacak başka oyun yok şöyle fps ve strateji hariç.. Fifa08'de çok ustayım fazla gelirim foruma :p Söylemiyorm bile..
 
Kurmayı, bağlantıyı falan becerebilirseniz bomberman oynayın:

26828.gif


Net kafede 5-6 kişi oynamıştık, tam 4 saat. Sabahlamaca style.. 3 katlı kafede en üstteydik, en alt kattan adamlar geldi "Neye bu kadar gülüyorsunuz yauv?" diye.
 
Geri
Üst