Grup Garez (Alternatif,Anadolurock)-Balıkesir

""

GaRReZ demiş ki:
Birde ustten alda cevabini yaz istersen!!! Hadi hukuki yollara bir basvurda gor bakalim kim papaz olacak!!! Gor bak bakalim bir ismi kullanan bir grup oldugu halde o ismi kullanmak ve ustune ustluk arastirip etmeden noterden tastiklemek ne demek sana hukuk guzel bir dille anlatir. Iste o zaman bir isim bulmaktan aciz beyinleriniz tak eder sanirim. Sizin alninizin akligi bumu!!! Boyle cirkeflikler boyle forumlarda belirtilmeliki insanlar gorsunler kimin ak kimin kara oldugunu!!!!

hadi başvur koçum ya bekliyorum baş vur bakalım nolcak ben erdekteyim aynı zamanda gel bide bana baş vur..Ama bunlara girişmeden önce düşüncektiniz böyle bir ismin olup olmadığını yaptığınız hareketin etik olup olmadığını önce vicdanınıza sonra beyninize başvurcaktınız bi düşünün bakalım biz bööle bişi yapsaydık nolurdu ya ismi geçtim artık logoyu bile aynı kullanıyosunuz eyvallah yani GaReZ felan biraz yaratıcı olun baride yeni bişiler kazandırın hem logo hem müzik yönünden bide anket yapın isterseniz bu konuda etik mi deilmi olur mu olmaz mı diye ha hadi bakim kalın sağlıcakla...

dostum forumda hakarete başlayan kişiler sizsiniz halen de devam ediyorsunuz.Mesajlarıma bakın isterseniz sizler adınıza herhangi bir kötü sözüm,rencide edici sözüm var mı?Aslında bu bile bizi suyun üstündeki yağ yapan etmendir.Biz şu an beklemedeyiz dostum amatör grubuz sizler ve bizler.Şartlar olgunlaşınca herkes görecek kimin haklı kimin haksız olduğunu.Şimdilik yersiz bu tartışmalar ki şartlar elverip de yine böyle şeyler yaptığınızda gerekli işlemleri yaptırırız.Bunda şüpheniz olmasın(mahkeme,adınıza dava,rencide edici sözleri kullanma suçu vs..)Yine söylüyorum sizi taklit etmiyoruz.Allah aşkına şu forumda birileri yok mu iki grubun da logolarına müzik tarzına baksınlar herhangi bir benzerlik var mı bir kopyalık var mı.Bizim garez isminin başında grup kelimesi de mevcut.halen diretiyorsunuz.Burda milletin önünde sözleri sabretmek kolay dostum.halen eklemediniz msn adresimi neden?burdan halletmeyelim bir sorununuz varsa isterseniz yüzyüze konuşalım.Beyinlerimiz çalışıyor dostum ama size yine bi laf söylemiyorum özellikle söylemek isteyip de buraya yazmaya vicdanım elvermiyor.Sizde insansınız çünki müzikle uğraşıyorsunuz.

Şunu da söyleyim biz isim konusunda o kadar da diretici değiliz.Şayet bizden önce albüm çıkarmış olursanız size tasdikli ismi yani "grup garez" adını bahşederiz.Bunu da hiç çekinmeden yaparız.İçiniz rahat olsun müzikle uğraşın bu laflarla değil.Sizin haddinize düşen davranışları da aşmayın.Müzikle kalın.
Etik olanda bu zaten karşı tarafı kışkırtıcı sözlerle ortalığı karıştırmak değil.
 
Bak kardeşim sana birşeyleri adam gibi ifade ettik, insan gibi ama beynin basmıyor işte hala alttan almaya çalışıyorsun.
YAPTIÐINIZ AYIP, BİR GRUP, BİR İSMİ KULLANIRKEN AYNI İSMİ KULLANMAK AYIPTIR, TERBİYESİZLİKTİR BUNU DAHA NASIL ANLATABİLİRİZ.
Ama sen hala haklı olduğunu diretiyorsun. Asıl bu ahlaksızlık değilmi, asıl bu etik olan şeylerden uzaklaşmak değilmi.
Sen kimsinki isim bahşediyorsun!!! Daha bir grup ismi bulmaktan acizsin, daha ne diyim yaa!!!
Daha nasıl anlıycaksın yaptığın şeyin bir ayıp, bir hata olduğunu!!! BAK BİR KEZ DAHA SÖYLÜYORUM:
BİR MÜZİK GRUBUNUN KULLANDIÐI ORJİNAL BİR İSMİ KULLANMAK ETİK DEÐİLDİR, AYIPTIR, TERBİYESİZLİKTİR, KARMAŞAYA MAHAL VERMEKTEN BAŞKA BİRŞEY DEÐİLDİR.!!!
Umarım anlarsın yanlışını!!! :)
 
Grup ismi tartışması var sanırım, bildigim için söyleyim ben:
Grup ismi tastigi noterden alınmıyor, patent esitütüsinden alınıyor ve çok zahmetli bir iştir.. bilginize...
 
Bu yazılan yazıları okumadım ,gerek duymadım.Szin yaşlarınızı merak edıorum (beyin yaşlarınızı).bu nasıl bır müzik yapma anlayışdır bu nasıl bir amatörluk ,cahilliktir.kaç gündür yapıosunuz bu işi, gitar çalmaktan önce sahne terbiyesi die bşi var...Ulan insan grubun ismni koyarken yazmazmı googla varmı yok mu diehhadı yazmadın ögrendın varlıgını , ökuz değiştrmeyi hç mi düşünmedın notere verdgın paramı koydu sana yoksa paranız onuda bız verelım ...artık laflarım bıraz daa devam ederse hakarete döner ...
 
Geri
Üst